Видение в лилаво: Лейди Гага прикова всички погледи на премиерата на „Домът на Гучи“

За никого не изненада, че Лейди Гага пристигна на лондонската премиера на най-новия си филм – „Домът на Гучи“, облечена в зашеметяваща лилава рокля на италианската модна марка.

Суперзвездата направи впечатляваща поява на червения килим във виолетовата рокля, която беше представена на модното ревю на Gucci миналата седмица в Лос Анджелис. Тя съчета визията си с две от нейните запазени марки: ботуши на висока платформа и чифт секси мрежести чорапи, както и много зашеметяващи бижута на Tiffany and Co.

Лейди Гага Домът на Гучи премиера
Снимка: Getty

Към Гага се присъединиха, разбира се, и другите звезди от филма Адам Драйвър, Салма Хайек и Джаред Лето. И тримата актьори също бяха облечени от Gucci за случая. Хайек носеше блестяща златна рокля от ламе с бухнали ръкави и изискано колие, Лето беше заложил на костюм от тюркоазено кадифе с бели ботуши, докато Адам Драйвър се спря на по-класически изчистен костюм.

Феновете с нетърпение очакват излизането „Домът на Гучи“, откакто Гага беше обявена за главната роля на Патриция Реджани. Филмът, режисиран от Ридли Скот, представя обречения брак на Реджани с Маурицио Гучи. Реджани прекарва 18 години зад решетките за планиране на убийството на наследника на Гучи, преди да бъде освободена през 2016 г. Цялата ѝ история може да прочетете ТУК >>>

Разгледайте в галерията ни още снимки от бляскавата премиера на „Домът на Гучи“:

Лейди Гага събра всички погледи на премиерата на „Домът на Гучи“

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти