Неустоимият Даниел Крейг, който накара Рейчъл Вайс да повярва в брака и любовта

Днес 55 години навършва Даниел Крейг – невероятният актьор, който пленява сърцата на публиката със загадъчна усмивка, строго излъчване и неоспорим талант.

Много дами се борят за сърцето на Джеймс Бонд на екрана, но в личния си живот британецът със стоманен поглед Даниел Крейг е обрекъл сърцето си само на една жена. Това е актрисата Рейчъл Вайс, която познаваме от хитови ленти като „Мумията“, „Фаворитката“ и „Черната вдовица“.

Двамата актьори се запознават през 90-те години в Лондон, когато все още прохождат в киното. Тогава и двамата са обвързани, но съдбата си знае работата и пътищата им ще се пресекат в точния момент.

Повече от десетилетие по-късно са избрани да изиграят двойка в трилъра „Къщата на сенките“, пренасяйки любовта от екрана в реалния живот.

Въпреки огромната популярност и участието в някои от най-касовите филми от последните години, Рейчъл Вайс и Даниел Крейг ревностно пазят личния си живот и рядко говорят за десетилетния си романс. Всъщност актьорите дори все още не са споделили публично името на дъщеря си, която се роди през 2018 г.

От влюбването на снимачната площадка до отглеждането на дъщеря им заедно, в галерията разказваме за красивата любов на Рейчъл Вайс и Даниел Крейг, които доказват, че щастието обича тишината:

Красивата любовна история Даниел Крейг и Рейчъл Вайс

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти