Когато Джеймс Бонд носи детето си в кенгуру: трогателно или антимъжествено?

Даниел Крейг
Снимка: Wireimage; Elder Ordonez/Splash News

Изглежда, че не само жените биват критикувани за начина, по който се държат, когато станат майки, като преди броени дни на мушка попадна актьорът Даниел Крейг.

Журналистът от „Добро утро, Британия“ Пиърс Морган се осмели да коментира в Twitter поведението на актьора, когото светът познава най-вече като Джеймс Бонд.

Морган беше качил снимка от август, на която Даниел Крейг е навън заедно със новородената си дъщеря, и написа: „О, 007 … не и ти!“ и хаштаг #лишенотмъжественостБонд.

Явно водещият вижда нещо нередно в това един баща едновременно да носи детето си с кенгуру и ходи по задачи из града - затова и възмущението на Twitter потребителите към журналиста не закъсня.

Сред защитниците на актьора се нареди актьорът Крис Евънс (по-известен като Капитан Америка от кино поредицата на Marvel „Отмъстителите“), който отговори на Пиърс Морган с думите: „Трябва да си неуверен в собствената си мъжественост, за да си притеснен от това как друг мъж носи детето си. Всеки мъж, който си губи времето в това да дефинира мъжествеността, е вътрешно ужасѐн .“

В социалната мрежа последваха коментари от жени като: „Винаги съм била привлечена повече от мъже, които показват привързаност към децата си“, и бащи: „Често нося сина си по този начин – по паркове, във фитнеса, докато подрязвам тревата.“

Не закъсняха и качените снимки, на които бащи се грижат за бебетата си по същия начин, сред които и други известни личности като актьорът Крис Хемсуърт.
 

Ако и вие нямате против от тази тенденция, може би е време да отстъпите кенгуруто на мъжа си (за да се почувства и той за малко като Бонд 😉 ).

Вижте тук най-известните бащи и техните синове >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти