„Очаквахме ви, мистър Бонд“: принцеса Ан награди Даниел Крейг със същия орден като агент 007

Даниел Крейг получи същата чест като тази на Джеймс Бонд, тъй като беше отличен за своите заслуги към киното и театъра.

Актьорът беше провъзгласен за кавалер на Ордена на Св. Михаил и Св. Георги (същата чест, която притежава и известният герой на Иън Флеминг) от принцеса Ан по време на церемония в замъка Уиндзор във вторник.

Официалните страници на кралското семейство в социалните мрежи използваха известната фраза от филмите за Бонд, когато споделиха снимка от появата на актьора в замъка пред принцеса Ан.

„Очаквахме ви...“, гласеше надписът към снимката.

54-годишният актьор участва в последните пет филма за Бонд, като за първи път се появи в „Казино Роял“ през 2006 г. и завърши ролята си със „Смъртта може да почака“ през 2021 г.

Приблизително по същото време, когато излезе последният му филм за Бонд, актьорът беше обявен за почетен офицер на Кралския флот. С това назначение той също последва стъпките на Бонд, който е командир на Кралския флот в поредицата.

Докато все още играеше ролята на легендарния агент 007, той направи изненадваща поява заедно с кралица Елизабет II в скеч за отбелязване на откриването на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г.

Филмовият режисьор, продуцент и сценарист Пол Грийнграс също беше отличен за заслуги към индустрията, след като режисира няколко холивудски блокбъстъра, включително три от франчайз филмите на Борн и капитан Филипс през 2013 г.

През септември 2021 Кейт Мидълтън, принц Уилям, принц Чарлз и Камила се появиха заедно на червения килим, за да гледат последния филм от поредицата за Джеймс Бонд и се срещнаха лично със сценаристите, актьорите и всички замесени в проекта.

► Експерт по езика на тялото анализира Кейт Мидълтън и принц Уилям на премиерата на „Джеймс Бонд“

Напомняме, че присъствието им не е никак случайно – ходенето на премиери на Джеймс Бонд е дългогодишна кралска традиция, а херцогът на Кеймбридж е президент на Британската академия за филмово и телевизионно изкуство още от 2010 г.

Кралското семейство на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти