Силвия Кацарова: „Един комплимент от приятелки е много по-ценен от комплимента на мъж“

Вчера легендарната Силвия Кацарова отбеляза своя 68-и рожден ден и по този повод споделяме с вас актуалното ѝ интервю за предаването „Събуди се“ по NOVA.

Една от най-обичаните български певици у нас споделя, че е дългогодишна традиция да отбелязва празника си със своите приятелки. „Мъжете много страдат от това, защото не са добре дошли“, шегува се Силвия.

„Честно казано, най-добре се чувстваме в нашата дамска компания, защото един комплимент от приятелки е много по-ценен от комлимента на мъж. Ако една жена ти каже, че изглеждаш добре, значи наистина е така.“

Разбира се, рождените дни често са и повод за равносметка. Ето какво си казва Силвия Кацарова, когато потъва в размисли:

„Ако не живеем за мига, за момента, и то да живеем на пълен капацитет, за да изпитаме необходимото удоволствие – това са миговете, които не се повтарят. Трябва и да живеем с благодарност.“

Съветът ѝ е да се стремим да бъдем добри хора и да излъчваме позитивна енергия – когато общуваме с другите, дори когато готвим. Хората, които не ни карат да се чувстваме добре, просто нямат място в живота ни, тях трябва просто „да елиминираме с чувство за хумор“.

Кои личности я вдъхновяват, какви традиции спазва за Великден и какъв подарък е получила миналата година за рождения си ден – вижте във видеото горе.

5 енергийни места, които да посетите в България

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти