Кои са най-сексапилните и успешни "ангели"

Кои са най-сексапилните и успешни "ангели"
Снимка: netinfo

Лилия Огнянова

Всеки е чувал за „ангелите“ на най-известната модна марка бельо Victoria's Secret.

Моделите на компанията изглеждат като самото съвършенство – не само високи, стройни и красиви, с нежни кожи и разкошни коси, но и с прекрасни усмивки на лице.

По време на ревютата на Victoria's Secret всички модели са задължени да се усмихват и да изглеждат колкото се може по-жизнерадостно, което рязко контрастира с безизразните и статични физиономии на всички останали модели по ревюта (има брандове, които дори глобяват, ако някой модел си позволи да се засмее на подиума).

Именно „ангелите“ по бельо се превръщат в едни от най-желаните жени от модата и шоубизнеса и редовно се нареждат в най-разнообразни класации за сексапил и красота.

Паралелно с това много от девойките имат успешен бизнес, участват като рекламни лица в кампании на различни модни марки, женят се, стават майки или казано накратко – водят пълноценен живот и в никакъв случай не могат да бъдат определени само като красиви лица.

Пример за тези неща са и едни от най-успешните „ангели“ на компанията.

Жизел Бюндхен започва своята кариера във Victoria's Secret през 2000 година и още с първите си изяви предизвиква фурор. Тя е един от най-харесваните, обичани и търсени модели на бранда.

През 2007 г. Жизел напуска компанията, за да се посвети на семейството и собствените си бизнес проекти.

Адриана Лима също става „ангел“ през 2000 г. и е толкова харесвана, че дори колежките ѝ я оценяват и наричат „супержена“. Роуз Хънтингтън Уайтли е другият обичан „ангел“, често определяна като „новата Кейт Мос“ поради феноменалния си успех на модния подиум и редицата ангажименти, които получава.

Кои са другите суперуспешни и обичани модели на Victoria's Secret можете да видите във видеото:

Още за „ангелите“:

Невероятни, усмихнати и прекрасни ангели
Новите ангели
"Ангели" в Лондон

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти