"Ангели" в Лондон

"Ангели" в Лондон
Снимка: Getty/Gulliver

Американската марка за бельо "Виктория Сикрет" (Victoria's Secret) снощи представи годишното си дефиле за първи път в Лондон, като отново преплете модата с развлекателно шоу в едно от най-очакваните събития в бранша за сезона.

Зрелищното шоу бе с участието на бразилките Адриана Лима и Алесандра Амброзио, холандката Даутцен Крус, южноафриканката Кандис Суанпул, американката Карли Клос и намибийката Бехати Бринслу.

И петте са сред 20-те най-добре платени манекенки в света.

Музикалната програма осигуриха Тейлър Суифт, Ед Шийран, Ариана Гранде.

Наричаните "ангели" манекенки на модната марка дефилираха с огромни крила, което е запазена марка за ревютата на бранда. Двете звезди на вечерта Адриана Лима и Алесандра Амброзио носеха прословутите луксозни сутиени, украсени с по 16 000 скъпоценни камъка - диаманти, рубини, сапфири на стойност 2 милиона долара.

"Това е едно от най-големите дефилета за манекенките. Това е огромна реклама за нас", каза швейцарката Елза Хоск, една от 47-те топмодели, избрани за участие.

Марката за бельо "Виктория Сикрет" е създадена в САЩ през 1977 г. Миналата година продажбите ѝ са на стойност 6,68 милиарда щатски долара.

Лондонското шоу на "Виктория Сикрет" е второто извън САЩ от 1995 г. насам. През 2000 г. марката го организира в Кан.

* Галерията от бляскавото модно събитие можете да разгледате ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти