Кой е спечелил най-много пари за последната година

Миналото лято Лейди Гага изнесе концерт в София, който бе част от световното ѝ турне "The Born This Way Ball Tour"
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Лейди Гага (27 г.) е най-печелившата сред звездите от шоубизнеса до 30-годишна възраст, сочи класация на американското списание "Форбс".

Въпреки че певицата напоследък отсъства от музикалната сцена, тъй като се подложи на операция на крака, тя е неоспорим водач по приходи с 80 млн. долара, спечелени от юни 2012 г. до юни 2013 г.

"Форбс" отбелязва, че турнето на американската попдива "The Born This Way Ball Tour" е генерирало брутен приход от 168 млн. долара, като при това беше прекъснато преждевременно през януари т.г. заради здравословните проблеми на певицата и последвалата хирургична интервенция на тазобедрената ѝ става.

На второ място се нарежда Джъстин Бийбър (19 г.), спечелил 58 млн. долара от турнета и участия в реклами за същия период от време. Трета по приходи е американската кънтри певица Тейлър Суифт (23 г.), която е прибавила 55 млн. долара към банковата си сметка.

В класацията на "Форбс" са посочени общо 30 звезди от шоубизнеса - певци и актьори. Сред по-известните имена в топ 10 са Риана (25 г.) със заработени 43 млн. долара, Кейти Пери (28 г.) с 39 млн. долара и британката Адел (25 г.) с "едва" 25 млн. долара.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти