Къде е ключът към успеха

Къде е ключът към успеха
Снимка: Getty/Images

Супермоделът Роуз Хънтингтън-Уайтли смята, че планирането е ключът към успеха.

27-годишната красавица винаги гледа напред към бъдещето и смята, че за кариерата ѝ най-важно е да има стратегически план.

"Сега със сигурност имам по-добра представа за това къде искам да бъда след 5 или 10 години. Това е много важно. Не мисля, че успелите хора нямат стратегически план", казва тя.

Блондинката, която от 2010 г. има връзка с актьора Джейсън Стейтъм, добавя, че не вярва на известните хора, които твърдят, че не са мислили за бъдещето си.

"Понякога чета интервюта с момичета като мен. Казват: "Приемам каквото ми донесе настоящето", но аз не вярвам и на една тяхна дума.

Когато се занимаваш с това, което правя аз, или си актриса, са необходими много усилия, трябва да имаш по-мащабен план за себе си", каза тя за британското издание на списание Elle.

Роузи сподели още, че всяка седмица организира вечерни партита в Лос Анджелис, за да поддържа връзката с британските си корени. Макар че не обича да пие традиционния британски чай, тя не пропуска да се поглези с чаени бисквитки.

"В Лос Анджелис нямам много британски приятели, които да не ми позволяват да загубя връзка с корените си, но веднъж седмично се събираме заедно с тях.

Аз вероятно съм единствената британка, която не пие чай, но не пропускам да хапна чаени бисквитки", казва Роузи Хънтингтън-Уайтли.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти