Един страхотен мъж!

Един страхотен мъж!
Снимка: Getty/Guliver

Лилия Огнянова

Джейсън Стейтъм определено е един от мъжествените и сексапилни актьори на Холивуд.

Той не се отличава със симпатично лице и красиви черти като Брад Пит, нито с чудновата, но артистична и магнетична визия като Джони Деп, но определено впечатлява дамите по цялото земно кълбо с мъжественост и сексапил.

Повечето роли, в които можем да го видим, са на лоши, но добри по сърце момчета. Той играе предимно в екшъни и все още не може да се похвали със сериозни отличия като награда "Оскар“ или друга подобна, но това не му пречи да е любимец както на дамите, така и на мъжете.

И двата пола го харесват и уважават заради излъчването му на мъжкар.

Джейсън е мъж, чиято красота е студена и по-груба, но излъчва увереност и стабилност.

Това, което може би не знаете за него, е, че е бил професионален плувец и дори се е състезавал на Световното по плуване през 1992 г. Тогава той финишира на 12-о място.

Преди да стане актьор, Стейтъм е работил като търговец на стоки на черния пазар и като модел.
Първият му олям пробив е с филма "Две димящи дула“, когато режисьорът Гай Ричи пръв подава ръка на никому неизвестния актьор и го включва в продукцията.

Гай толкова харесва играта на Стейтъм, че отново му предлага роля няколко години по-късно във филма "Гепи“, където участва и Брад Пит.

В момента вече Джейсън Стейтъм си е изградил достатъчно добро име и никак не му е трудно да получава роли в големи холивудски продукции. Сега можем да го гледаме в екшъна "Safe“, а занапред се очакват още няколко филма с негово участие.

Актьорът е обвързан и с Роуз Хънтингтън Уайтли – бивш модел на "Виктория Сикрет“, понастоящем екшън актриса. Роуз не веднъж е била обявявана за една от най-сексапилните жени на планетата.

Тя е на 23, той на 44 години, двамата изглеждат прекрасно заедно и за момента връзката им изглежда толкова сериозно, че всички очакват да се обяви годеж. Дали това ще стане, само времето ще покаже.

Галерия на сексапилния Джейсън може да разгледате ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти