"Целувал съм ги с обич": кои са известните жени в живота на Стефан Данаилов

Не знаем дали някога българското кино отново ще има звезда като Стефан Данаилов. Истински голям актьор, който приковава вниманието ти от първата секунда, в която закачливия пламък в очите му среща погледа ти. Освен огромната притегателна сила, която го превръща в най-известния актьор в България, той е омагьосвал и почти всяка жена, до която имал досег - именно затова си спечелва прозвището Дон Жуан на българското кино. Така наричат Данаилов не само у нас, но и в чужбина, защото славата му на красавец и прелъстител далеч надхвърля границите на родината му още през 70-те години на миналия век.

В богатата Видеотека VOD – част от ТВ платформата на EON можете да си припомните някои от неговите най-иконични роли във филми като "От нищо нещо", "Дами канят", "Понеделник сутрин" и "Обич". Във всички тези ленти той си партнира с някои от най-извесните дами на българското кино. Заедно създават магия на екрана, истински дълбоки човешки чувства, на които започваш да вярваш. Оказва се, че за това си има причина. Защото Ламбо никога не е криел, че е ценител на женската красота и обича да флиртува с нежния пол. А те, жените, не можели да устоят на чара му. Така целувките пред камерата започвали да излизат от кадър и прераствали я в бурни афери, я в мимолетни авантюри. 

стефан данаилов дами канят
Снимка: Кадър от филма "Дами канят"

В кадър от филма "Дами канят"


Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM тук.

"Какви жени, какви актриси бяха всички, с които съм снимал! Целувал съм ги с обич. Някои повече. Понеже не съм чул да споделят публично нашите отношения, ще спестя подробностите. Но не беше само колегиално партньорство...“, пише Стефан Данаилов в автобиографичната си книга „Романът на моя живот“. 

Е, кои са тези жени? Не се знае колко точно на брой са любовните завоевания на Данаилов, защото той, като един истински джентълмен, винаги е предпочитал да запази това за себе си. В любовната история на актьора обаче стоят записани имената на няколко открояващи се известни дами. С една от тях създава семейство, с други ще сътвори грях, а за трети ще бленува тайно.

Да, любовният живот на Стефан Данаилов е бил всичко друго, но не и скучен. Затова надникваме в него и ви представяме дамите, пленили неговото сърце:

Кои са известните жени в живота на Стефан Данаилов

Внушителна видеотека в удобно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от абонаментите пакети на EON, на вашето дистанционно. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията според вашите интереси и предпочитания. Те са удобно разпределени в отделни жанрове. Каталогът се обновява непрекъснато, така че никога няма да скучаете. Филмовото удоволствие е гарантирано!

edna

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти