Кейт Мидълтън и принц Уилям очароваха с романтична среща в Уелс

Кейт Мидълтън принц Уилям
Снимка: Getty

След бляскавата им поява на наградите БАФТА в неделя (припомнете си тук), вчера херцогът и херцогинята на Кеймбридж посетиха крайбрежието на Уелс, където проведоха няколко емоционални срещи.

Вижте още снимки в галерията >>>

Първата спирка на принц Уилям и Кейт Мидълтън беше най-натоварената спасителна станция за спасителни лодки и поговориха с членове на екипа, който осигурява 24-часови спасителна служба.

Кейт Мидълтън принц Уилям
Снимка: Getty

По-късно двойката се отби в салона за сладолед Joe’s Ice Cream. Докато опитваха от ванилов и шоколадов сладолед, херцогът и херцогинята изглеждаха като всички останали влюбени, които споделят романтичен момент.

Денят продължи с инициативата за деца на Кейт „5 големи въпроса“, а по време на посещение в старото си училище „Сейнт Андрюс“ херцогинята се срещна с някои от своите учители, които последно е виждала преди 20 години. „Бих искала да възпитам у децата си това, което научих в „Сейнт Андрюс“, сподели тя.

Кейт Мидълтън принц Уилям
Снимка: Getty

Двойката посети и най-големия стоманодобивен завод във Великобритания „Тата Стийл“. След срещата си с работници, херцогът и херцогинята получиха като подаръци за своите деца три плюшени играчки във формата на дракон, какъвто присъства и в уелското знаме. Денят завърши с тренировка по бокс за младежи.

Вижте още снимки в галерията тук >>>

За посещението си Кейт Мидълтън се появи с червена рокля Zara, съчетана с чантичка Mulberry в същия цвят, черни ботуши и тъмносиньо палто Hobbs. Акцент във визията ѝ беше червеният шал Beulah London с бели и розови сърчица, напълно подходящ за месеца на любовта.

Кейт Мидълтън принц Уилям
Снимка: Getty

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти