Забавният и трогателен начин, по който Джъстин Тимбърлейк предложил брак на Джесика Бийл

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк ще празнуват 10 години от сватбата си този октомври и точно навреме актрисата разкри как певецът ѝ е предложил брак.

По време на участие в The Late Late Show с Джеймс Кордън, Бийл разказа как с Тимбърлейк са карали сноуборд по време на пътуване до Монтана, когато той решил да повдигне съдбовния въпрос.

„Беше толкова сладко и толкова неочаквано“, спомня си тя. „Нямах представа, че ще се случи.“

Най-милите моменти на Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл

И начинът, по който го е направил, със сигурност е запомнящ се.

„Бяхме от главата до петите в екипировка за сноуборд – шапки, ръкавици, всичко“, каза Бийл, добавяйки, че са били затънали в сняг до кръста.

„И изведнъж той застана на колене и просто потъна в снега. И тогава вдигна поглед и извади този пръстен. Беше най-прекрасният, изненадващ, забавен момент“, сподели тя за Тимбърлейк.

Известната двойка се ожени на 19 октомври 2012 г. в италианското село Савелетри де Фазано, Пулия, като на церемонията Бийл носеше мечтателна розова рокля на Giambattista Valli. Днес двамата остават щастливо женени и са родители на две момчета – 7-годишния Сайлас и 2-годишния Финиъс.

Бийл и Тимбърлейк присъстваха на премиерата на новия ѝ сериал в Лос Анджелис по-рано тази седмица, а в интервю на червения килим актрисата разкри тайната на брака им.

„Е, в този момент ще трябва да отдам заслугата на Джъстин за това едно нещо, което той винаги ми казва: „Може да сме женени, но трябва да продължим да излизаме на срещи.“ И това е толкова вярно“, сподели Бийл пред Entertainment Tonight. „Просто трябва да продължавате да отделяте време един за друг и да правите един друг приоритет. И правете нещата, които обичате, заедно.“

Тя продължи: „Невинаги е лесно, както всички знаем, но тези сближаваши моменти правят всички трудни времена приятни.“

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк като ин и ян за премиерата на сериала “Candy”

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти