Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл на романтично пътуване

Джъстин Тимбърлейк Джесика Бийл
Снимка: Getty

Какво по-романтично изживяване от пътуване в Италия? И то с кола сред слънчева Тоскана, когато лятото е към края си, а есента настъпва с най-топлите си цветове.

В неделя Джъстин Тимбърлейк сподели видео в инстаграм от европейската ваканция със съпругата си Джесика Бийл. Двамата видимо се наслаждават на пътуването си с кабриолет сред пасторалната провинция – косата на Бийл се развява от вятъра, докато казва на камерата “Ciao”, а Джъстин ѝ отговаря с “Ciao bella” и “Arrivederci” за финал.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tuscan Drip: Seconda Parte

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

В личния си инстаграм профил пък Бийл сподели на стори, че двамата са се отдали и на малко пекарство, докато са в града: „Лавандула от градината и бишкотите, които направихме“, пише актрисата върху снимката с чаша чай и домашно изпечените сладки.

Джъстин и Джесика не за първи път предприемат такова романтично пътешествие с кола из италианската провинция. Под видеото от неделя Тимбърлейк пише “Tuscan Drip: Seconda Parte” („Тосканско пътешествие: част втора“), а първата беше миналия септември, когато двойката сподели подобни видеоклипове от ваканцията си на фона на песента “That’s Amore” на Дийн Мартин.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I cherish those cheeks and everything else about you, baby.

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

Италия явно е слабост и на двамата, тъй като на 19 октомври 2012 г. сключват брак в Пулия, а сегашното им романтично пътешествие идва тъкмо навреме за седмата им годишнина от сватбата. Джъстин и Джесика имат син – Сайлъс Рандал Тимбърлейк, който се ражда на 11 април 2015.

Някои от най-красивите моменти на Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл вижте в галерията >>> !

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here we come!! And DAMN, my wife is hot! #TIMESUP #whywewearblack

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти