За Хелоуин Джесика Бийл се маскира като... Джъстин Тимбърлейк

Джъстин Тимбърлейк Джесика Бийл
Снимка: Getty

Какъв по-оригинален костюм за Хелоуин от това да се маскираш като собствения си съпруг? Особено ако миналото му е свързано с една от най-успешните момчешки групи от 90-те!

Истината зад забавната визия на Джесика Бийл обаче е открито нейно старо интервю от 1999 г., което беше наскоро излъчено в шоуто на Джими Фалън. В него актрисата признава, че не е фен на NSYNC – групата, с която съпругът ѝ Джъстин Тимбърлейк изгрява. И ето че възмездието не закъснява: за Хелоуинското парти в Бевърли Хилс в петък вечер Бийл се трансформира в половинката си!

Джесика пресъздаде облика на Тимбърлейк от 90-те години с бели маратонки, сини очила, перука, която имитира известната му къдрава коса, и електрикавосин гащеризон като този, който Джъстин облича за America Music Awards. Тя беше придружена на партито от четирима приятели, облечени като другите членове на бандата, а самият Тимбърлейк беше в ролята на микрофон.

Най-милите моменти на Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл >>>

Под снимката в Instagram актрисата написа, че костюмът ѝ е опит да компенсира появата си в “The Tonight Show”:

„Това се случва, когато по телевизията признаете, че не знаете никакви песни на NSYNC, а сте женени за Джъстин Тимбърлейл. Добре изиграно, съпруже, добре изиграно.“

В интервюто от 1999 Бийл издава голямата си тайна: „За да бъда честна, аз всъщност не слушам... всъщност не съм... искам да кажа, знам за тях, разбира се, и съм чувала за тях и съм чувала музиката им. Не мисля, че притежавам някой от техните дискове, не съм голям фен“.

Не можем да отречем, че Джесика и Джъстин имат чувство за хумор и знаят как да се надсмиват на себе си! Двамата сключват брак на 19 октомври 2012 г. в Пулия и имат син – Сайлъс Рандал Тимбърлейк, който се ражда на 11 април 2015.

Някои от най-красивите моменти на Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл вижте в галерията! >>> 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I cherish those cheeks and everything else about you, baby.

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

 

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти