Хванаха Джъстин Тимбърлейк да изневерява на Джесика Бийл? (СНИМКИ)

джъстин тимбърлейк джесика бийл
Снимка: Getty/Gulliver

Вярата ни в чистата и истинска любов намаля още малко след поредните шокиращи новини от Холивуд. Този път става дума за всеобщия любимец и чаровник Джъстин Тимбърлейк, който е бил забелязан да се държи доста интимно с жена, чието име не е Джесика Бийл.

Точно така - певецът и актьор Тимбърлейк е бил забелязан да държи ръката на друга жена в Ню Орлиънс. И тази жена е негова колежка актриса на име Алиша Уайнрайт.

Двамата актьори са в града, защото снимат филм заедно, но заснетите кадри за съжаление не са от снимачната площадка, а от тераса на бар.

алиша
Снимка: Getty/Gulliver

Очевидци разкриват, че двамата са изглеждали доста близки, изпили са по няколко напитки, докато Алиша е държала ръката си на коляното на Джъстин, а в един момент двамата са се хванали за ръце.

"Те се смееха и си говореха. В един момент тя го хвана за коляното и започна да го гали. След това Джъстин хвана ръката ѝ и преплети пръсти с нейните."

Очевидци споделят още, че актьорът не е носил сватбената си халка. Той е заедно с актрисата Джесика Бийл от 2007г., а двамата са женени от 2012г. и имат едно дете.

джъстин тимбърлейк джесика бийл
Снимка: Getty/Gulliver

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти