Как да се сдобиете с перфектната талия на 82-годишната Джейн Фонда

Джейн Фонда
Снимка: Getty/Gulliver

Казват, че възрастта е само цифра и това определено е вярно за актрисата Джейн Фонда. 82-годишната холивудска звезда има талия като на 20-годишно момиче и е запазила мерките си същите от периода, в който бе звезда по аеробика през 80-те. 

Отличната ѝ форма се дължи отчасти на факта, че е запален любител на пилатес упражненията, дългите и разходки и ластиците за фитнес.

Джейн Фонда
Снимка: Getty/Gulliver

"Имам изкуствена става, изкуствено коляно, изкуствен палец и повече метал по себе си от някой робот, но все пак не преставам да ходя на пилатес тренировки", споделя Джейн Фонда с усмивка.

Джейн Фонда
Снимка: Getty/Gulliver

Но как и вие да постигнете добрата ѝ форма, независимо на каква възраст сте? Просто трябва да следвате няколко прости стъпки:

Застанете пред стол с лявата ви страна към седалката. Застанете на десния си крак, а след това изпънете левия си крака така, че да го поставите върху седалката на стола. След това разпънете двете си ръце в Т-образна форма. 

Хванете се за кръста с лявата ръка, а с помощта на дясната се навеждайте към земята. Дръжте левия си крак неподвижно подпрян на стола.

Повторете упражнението 12 пъти и след това се обърнете на другата страна и направете още 12 повторения.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти