Ан Хечи с посмъртна автобиография, в която разкрива още за личния си живот

Автобиграфия, по която Ан Хечи е работила през изминалата година, ще бъде издадена през януари 2023.

Мемоарите „Наричай ме Ан“ (“Call Me Anne”) са продължение на тези от 2001 г., озаглавени „Наричай ме луда“ (“Call Me Crazy”), а издателството Viva Editions/Simon & Schuster ги определя като „отчасти мемоари и отчасти работна книга за себеприемане“.

► Болезнената история на Ан Хечи: „Отне ми 31 години, за да изкарам лудостта от себе си“

Книгата включва лични истории, стихотворения и упражнения, за които се твърди, че са помогнали на Хечи през трудни времена, предава Deadline. Сред моментите, които актрисата описва, е превръщането на Харисън Форд в неин ментор на снимачната площадка, връзката ѝ с Елън Дегенерес, срещата ѝ с Харви Уайнстийн, сексуалното насилие в детството, връзката ѝ с Бог и преоткриването на любовта към себе си.

„Бях наречена „скандална“, защото се влюбих в жена“, пише Хечи в откъс от „Наричай ме Ан“, разпространен от издателството. „Никога не съм била с жена, преди да излизам с Елън.“

В книгата Хечи споделя още: „Аз лично не се идентифицирах като лесбийка. Просто се влюбих! Честно казано, беше толкова странно за мен, колкото и за всеки друг. Нямаше думи, с които да опиша как се чувствах. Гей не беше правилно, нито хетеросексуална. Понякога си мислех, че извънземно може да е най-подходящо. Какво, защо и как се влюбих в даден човек вместо в неговия пол, бих се радвала да отговоря, ако някой ме беше попитал, но както казах по-рано, никой никога не го е правил. Щастлива съм, че успях да ви го кажа в тази книга - веднъж завинаги.“

Връзката на Ан Хечи и Елън Дедженърис под светлините на прожекторите

От издателството разкриват още, че актрисата е подписала договор през месец май тази година и е предала ръкопис малко преди смъртта си през август.

► След тежки травми почина актрисата Ан Хечи

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти