След тежки травми почина актрисата Ан Хечи

Ан Хечи
Снимка: Getty

Ан Хечи почина на 53-годишна възраст след травми от автомобилна катастрофа.

Представители на актрисата потвърждават пред The Guardian, че поддържащите живота ѝ системи са били изключени. След инцидента на 5 август Хечи беше в кома и „критично състояние“. По-рано днес семейството ѝ сподели, че „не се очаква да оцелее“.

Новината разпространи и Нанси Дейвис, нейна приятелка, с възпоменателна публикация в Instagram. „Раят има нов ангел. Моята любяща, мила, забавна, скъпа и красива приятелка Ан Хече отиде на небето. Ще ми липсва ужасно много и ще ценя всички красиви спомени, които споделихме.”

„Ан винаги е била най-добрият и внимателен човек, който винаги е изваждал наяве най-доброто от мен. Тя оказваше голяма подкрепа с всичко, което можеше да направи, за да помогне на “Race To Erase MS” (фондация за лечение на множествена склероза – бел. ред.) и винаги казваше „да“, когато знаеше, че може да допринесе за нещо със своето време, талант и творчески гений, за да помогне за намирането на лек за множествена склероза. Сърцето ми е разбито“, пише още Дейвис.

Хечи бе тежко обгорена при сблъсък на колата ѝ в къща в квартала Мар Виста, Лос Анджелис, на 5 август. Малко след катастрофата колата ѝ избухва в пламъци, което отнема на пожарникарите почти час, за да изгасят. Първоначално е в критично състояние, а по-късно е съобщено, че изпада в кома.

След инцидента полицията в Лос Анджелис разследва актрисата за предполагаемо шофиране в нетрезво състояние и бягство от извършено преди това престъпление, съобщава Los Angeles Times. Според властите резултатът от предварителен тест показва наличие на наркотици в кръвта на Хечи. „Случаят се разследва като углавно престъпление при пътен инцидент“, казва още полицията.

Актьорската кариера на Хечи започва през 1987 г., когато тя се снима в дългогодишната телевизионна поредица „Друг свят“. С играта си в него през 1991 г. тя печели „Еми“ за Най-добра млада актриса в драматичен сериал. Сред филмовите заглавия с нейно участие са „Съдебен заседател“ (1996), „Знам какво направи миналото лято“ (1997), „Шест дни, седем нощи“ (1997), „Дони Браско“ (1997), „Джон Кю“ (2002) и др.

Ан Хечи през годините

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти