Пореден успех: Юлиан Костов влиза в сериала "Белият лотос"

Един от най-успелите в Холивуд и популярни млади актьори. Юлиан Костов е избран да участва в сезон 3 на сериала на HBO „Белият лотос“.

Българинът ще влезе в образа на руснак – роля, която преди това бе поверена на сръбско-руския артист Милош Бикович.  

Решението идва повече от седмица, след като Министерството на външните работи на Украйна критикува HBO заради избора на Бикович. Възмущението дойде заради направени публични коментари на актьора по въпроса за военния конфликт между Украйна и Русия.

Сезон 3, чиито снимки ще започнат скоро във и около островите Кох Самуи, Пукет и тайландската столица Банкок, ще надникне в живота на нова група гости в поредния луксозен хотел от веригата "Белият лотос".

През последното десетилетие Юлиан Костов изгради успешна кариера зад граница и много пъти ни е карал да се гордеем с него.

Той е известен с ролята на руснака Федьор Камински в сезон 1 на фентъзи сериала "Shadow & Bone" на Netflix. Юлиан играе и ролята на руския злодей Владимир Макаров във видеоиграта от 2023 г. "Call Of Duty: Modern Warfare III". Той получава шанса след кастинг с няколко хиляди актьори от цял свят. Участва още и в супергеройския комедиен филм на ужасите „Токсичният отмъстител“.

Юлиан Костов е продуцентски партньор и близък приятел на другата българска гордост в Холивуд, номинираната за Оскар звезда от "Борат" Мария Бакалова. Двамата се сприятеляват по време на кастинга, по време на който Костов помага на колежката си. Продуцентската компания на дуото Five Oceans завършва първия си филм "Триумф“, в който двамата ще си партнират и на екрана.

Част от актьорския състав на "Белият лотос" са още Лесли Биб, Кари Куун, Франческа Корни, Никълъс Дюверней, Джейсън Айзъкс, Мишел Монаган, както и Наташа Ротуел, която беше част от сезон 1.

"Белият лотос" е изключително успешен проект на HBO, като представлява комедийно-драматичен сериал антология – действието във всеки сезон се развива на различно място, с различни основни герои.

А свързващото звено са лускозната верига хотели "Белият лотос" и темите за човешките взаимоотношения, ревността, тайните и абсурдите в съвременното общество. 

Първият сезон на сериала, чието действие се развива в Хавай, получи 20 номинации за Еми в 13 категории и спечели 10 трофея, включително за най-добра лимитирана или антологична серия. Втората част, заснета в Сицилия, чиято премиера беше през декември 2022 г., събра 23 номинации за Еми, от които спечели пет.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти