Щастливи и влюбени: приказната почивка на Мирела от „Игри на волята“ 4 и Юлиан Костов

Няколко дни след като стана ясно, че Юлиан Костов – българският актьор, покорил Холивуд, е във връзка с Мирела Илиева –  една от любимите участнички от миналия сезон на „Игри на волята“, двамата зарадваха последователите си със спиращи дъха кадри от своето романтично пътешествие. 

"Бяхме на почивка в Лондон и си прекарахме страхотно", призна красавицата пред „Телеграф“ миналата седмица.

Тогава двамата споделиха снимки от почивката си в столицата на Великобритания в социалните мрежи, като уточниха, че са пътували за удоволствие, а не по работа.

Вчера Мирела и Юлиан публикуваха в Instagram и приказни кадри от следващата си почивка – на Азорските острови, които се намират в района на Португалия.

В компанията на друга двойка те са се изкачили до Lagoa do Fogo, кратерно езеро на Сао Мигел, един от Азорските острови. То е и най-високото езеро, разположено на остров Сао Мигел, а от снимките на двойката става ясно, че гледките, на които са се насладили, са невероятно красиви.

мирела юлиан
Снимка: Instagram

Няколко дни по-рано двойката прекара и половин ден в Лисабон, пътувайки към островите, като Мирела сподели с последователите си, че определено се е влюбила в португалската столица и няма търпение да се завърне там отново.

Преди три седмици Мирела участва в забавното шоу на NOVA "С Рачков всичко е възможно", където се събра с някои от най-интересните участници от "Игри на волята" 4 – Филип, Евгения Джаферович и Лефтеров. 

По време на "Игри на волята" миналата година Мирела се сближи и със съотборника си Валери Йорданов, който от няколко месеца има връзка с актрисата Мария Бакалова. От друга страна Мария и Юлиан Костов са изключително близки приятели и работят заедно от години.

Преди 2 месеца актьорът сподели пред vbox7, че в момента с Бакалова работят по български филм, на който са съпродуценти и играят влюбени. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти