Изненада! Християна Лоизу обяви в ефира на ,,Като две капки вода", че чака бебе

Снощи на сцената на ,,Като две капки вода" гласовитата певица Християна Лоизу обяви радостната новина, че очаква своето първо дете. Тя се справи страхотно с гласовете и култовите движения на дивите Шакира и Риана, а в края на изпълнението хвана микрофона, за да съобщи щастливите вести.

„Ще го кажа за пръв път в ефир – бременна съм”, каза певицата.

Първа победа в дванадесетия сезон на най-доброто шоу за имитации грабна Наско от Б.Т.Р. Талантливият певец трогна всички с превъплъщението на Лучано Павароти, а на сцената бе акомпаниран от камерен оркестър.

„До последния момент ни караше да се вълнуваме с теб. Това беше изпълнение с много вкус и елегантност“, възхитена бе Хилда Казасян.

Невероятни кадри от втория лайф на ,,Като две капки вода"

В първата имитация за вечерта се впусна Елена Атанасова, която Бутонът на късмета сблъска и с първия двоен образ. Тя се превърна в Гери-Никол и 100 KILA и изпълни хита „Направо ги убивам“. Веднага след нея Владо Зомбори обра овациите на публиката с образа на Адел и песента „Hello“.

„Много хора са имитирали Адел, но никой не е достигал този детайл в имитацията. Човек забравя, че не е тя на сцената. Ти си изумително талантлив човек“, очарована след изпълнението беше Хилда Казасян.

Вижте всички участници в "Като две капки вода"

Джулиана Гани впечатли със сложната хореография на поп-иконата – Дженифър Лопес и една от най-емблематичните й песни „On The Floor“. „Много съм впечатлен от умението ви да имитирате“, каза Веселин Маринов след поразителното изпълнение на Джулиана.

Следващият понеделник (4-и март), ден след националния празник на България, в шоуто „Като две капки вода“ ще звучат само български песни. В 20:00 ч. по NOVA зрителите ще видят новите образи, в които осемте звездни участници ще влязат.

Бутонът на късмета отреди Панайот Панайотов да бъде Кирил Маричков, Християна да изпълни Маргарита Хранова, Елена ще трябва да имитира Светльо Витков, Иво Аръков ще пее като Наско от Б.Т.Р., Джулиана ще бъде Тони Димитрова, Мария ще влезе в света на Звезди от Ахат, Владо Зомбори ще трябва да танцува и пее като Васил Найденов, а Наско ще излезе като Веселин Маринов. Как ще се справят те и кой ще грабне следващата победа? – разберете следващия понеделник от 20:00 по NOVA.

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти