Хелън Мирън и Лиъм Нийсън: една любовна история, която започва преди повече от 30 години и сякаш никога не е приключвала...

Хелън Мирън и Лиъм Нийсън: една любовна история, която започва преди повече от 30 години и сякаш никога не е приключвала...
Снимка: netinfo

Мария Николова

Една от най-дългите връзки на талантливата актриса Хелън Мирън, която между другото днес има рожден ден и става на 73 години, е с холивудския актьор Лиъм Нийсън.

Двойката се среща доста дълго време през 80-те години на миналия век. Те се запознават на снимачната площадка на филма Excalibur през 1981 година, тогава Хелън вече е утвърдена актриса, докато Лиън тепърва прохожда във филмовия бизнес.

И до ден днешен Лиъм е категоричен, че именно взаимоотношенията му със 7 години по-голямата от него Мирън през 80-те му помагат да бъде забелязан във филмовата индустрия и да започне да получава ролите, за които е мечтал.

Снимка: netinfo

След като се разделят и двамата създават нови връзки, а после и семейства.

Хелън сключва успешен и щастлив брак с режисьора Тейлър Хакфорд, с когото са заедно и до ден днешен. Лиъм пък се жени за колежката си Наташа Ричърдсън, която за съжаление губи живота си по време на ски инцидент през 2009 година.

Снимка: netinfo

Но сега между двамата сякаш отново прехвърчат искри...

73-годишната Хелън и 66-годишният бяха гости на популярното в Щатите предаване The Graham Norton Show.

Снимка: netinfo

В шоуто те споделят, че макар тяхната 4-годишна любовна история да е приключила отдавна, преди повече от 30 години, те все още таят много топли чувства помежду си и си припомнят, че връзката им е пламнала като любов от пръв поглед.

"Ние не просто бяхме двойка, ние бяхме едно цяло, живеехме един за друг в продължение на 4 години, това беше голямо нещо и за двамата. Щастливка съм.", споделя Мирън в предаването относно връзката си с Нийсън.

Снимка: netinfo

А Лиъм признава, че е бил "поразен" при първата си среща с Мирън по време на снимките на Excalibur и че много я е харесал.

"Преди да я срещна и да работя с нея, бях чел някъде, че тя когато тя си хареса мъж, имитира походката му на шега зад гърба му. Един ден просто видях, че имитира моята походка зад мен.", допълва актьорът.

Снимка: netinfo

| Хелън в образа на кралица Елизабет II |

Припомняме, че преди години Мирън разказа за причината за тяхната раздяла и лаконично призна:

"Ние много се обичахме. Беше трудно да се пуснем един друг."

Снимка: netinfo

Споделяйки толкова топли думи за общото си любовно минало, наистина сме на мнение, че някой ден тези двама невероятни актьори може би отново ще бъдат заедно...

Да, Хелън е семейна жена, а Лиън е вдовец, който винаги ще тъжи за загубата на своята съпруга, с която са били заедно 15 години и от която има 2 деца.

Снимка: netinfo

| В предаването The Graham Norton Show, освен Мирън и Нийсън, гостуваха и актьорът Джейми Дорнан и певицата Сигрид |

Звучи налудничаво, но наистина тази любов, започнала преди повече от 30 години, сякаш никога не е приключвала. Дали обаче ще намери причина да се възроди, предстои да разберем...

картинка мобилно приложение една апп
Снимка: Edna.bg

картинка мобилно приложение една апп
Снимка: Edna.bg

 

Още:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти