Класа и достойнство: ето как Дворецът успя да държи Меган и Хари настрана

меган маркъл хари
Снимка: Getty

Скъпи читатели, случи се – Хари и Меган се появиха на официално събитие в Обединеното кралство, и то цели две години след като решиха да се откажат от кралските си привилегии. И една година след онова шокиращо интервю с Опра Уинфри.

Е, след всички техни решения и изявления в последно време не е трудно да се предположи, че те не би трябвало да се чувстват особено добре дошли в Двореца, а английските граждани не пропуснаха възможността да им го напомнят.

Херцозите на Съсекс бяха освиркани два пъти (на пристигане и на тръгване) от публиката по време на Службата на благодарността в катедралата Сейнт Пол, част от тържествата по случай платинения юбилей на кралицата. Въпреки че на видеата се чува оглушителния звук на камбаните, неодобрителните викове са нещо, което трудно може да се пренебрегне.

Присъствието им на събитието обаче не е никак изненадващо, имайки предвид необходимостта им да останат актуални и интересни, за да продължат да поддържат финансовото си благосъстояние.

И все пак, има нещо нередно в това да говориш против семейството си в медиите, да обвиниш кралското семейство на Великобритания в расизъм, а после да обявиш, че се прибираш вкъщи, да ги погледнеш в очите и да очакваш, че всичко ще си е постарому.

Експерти по четене на устни разкриват какво си казаха Меган и Хари, Кейт и Луи по време на Платинения юбилей

Е, до известна степен действително всичко си беше постарому за Хари и Меган – тя отново беше с широка усмихва и настойчиво търсеше обектива, а той изглеждаше все така унил и преуморен.

меган маркъл хари
Снимка: Getty

► Защо Меган Маркъл постоянно гледа към камерата? Експерт по езика на тялото дава смущаващо обяснение

Това ли е лицето на човек, който е прекарал две години безгрижен живот в луксозно имение след „бягството от капана на фирмата“, който се прибира вкъщи като морален победител, заедно с цялото си семейство, който не спира да повтаря, че най-после е свободен?

Преценете сами.

меган маркъл хари
Снимка: Getty

Кралски експерти подчертаха, че по време на службата Кейт Мидълтън и принц Уилям са били значително по-обрани и напрегнати от обичайното. Те влизат в катедралата 5 минути след Хари и Меган, което със сигурност не е случайност. 

Не е случайно и разпределението на присъстващите – херцозите на Съсекс и херцозите на Кеймбридж буквално са разположени в двата края на залата.

Ако търсим някаква логика, бихме предположили, че отляво са старшите членове на кралското семейство, а от дясната – останалите, но тази хипотеза се пропуква, защото зад Кейт и Уилям виждаме Зара Тиндал и съпруга ѝ.

Кралското семейство в катедралата Сейнт Пол

Едно е сигурно – фактът, че двете кралски двойки не са близо една до друга, за да имат възможност да комуникират, е в резултат на внимателно обмислено и предварително взето решение.

Като заговорихме за тях, семейство Тиндал са единствените присъстващи, с които Хари и Меган провеждат някакъв разговор след края на събитието (освен принцеса Юджини, с която седяха на един ред). Докато Зара си разменя с тях няколко думи, любопитна е реакцията на Майк, който по всякакъв начин се опитва да избегне контакт:

Е, във всеки случай ние намираме за правилно поведението на принц Уилям.

Защото всичко, което той прави, е проява на самоуважение и достойнство. Защото когато някой се опитва да опетни твоята репутация или репутацията на твоите близки, правиш така, че той да няма възможност да го направи отново. 

А вие какво мислите по този въпрос? 

Меган Маркъл и принц Хари на Службата на благодарността

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти