Семейната тайна, която разтърси Джулия Робъртс

Оказва се, че Джулия Робъртс не е съвсем такава, каквато си мислила, че е…

55-годишната актриса гостува в предаването “Finding Your Roots” („Да намериш корените си“) по американския канал PBS и остана безмълвна след като научи за семейна тайна на няколко века.

След проучване на родословното дърво на Робъртс водещият на предаването Хенри Луис Гейтс-младши открива, че мъжът, за когото се предполага, че е нейният прапрадядо - Уилис Робъртс, всъщност е починал повече от десетилетие преди раждането на нейния прадядо.

Докато нейната прапрабаба Рода Сътъл Робъртс е била омъжена за Уилис от 1850 г., смъртта му през 1864 г. оставя изумителна празнина.

„Чакай - но аз не съм ли Робъртс?“, пита тогава носителката на „Оскар“.

Гейтс-младши обяснява, че публичните бази данни вместо това са открили „група от съвпадения“ в ДНК резултатите на актрисата, която водят до мъж на име Хенри Макдоналд Мичъл-младши. „Значи сме на Мичъл?“, пита тогава тя, а водещият потвърждава: „Ти си Джулия Мичъл. Биологично не си Робъртс.“

Вълнуващи цитати от Джулия Робъртс

Още по-неочакваното е, че Мичъл е бил женен по време на връзката си с прапрабабата на Робъртс - Рода, и е имал шест други деца.

Чрез старателно проучване на данните от изследването той също така открива, че майката на Мичъл, вдовица, живее „само на четири домакинства разстояние“ от Рода.

„Уау“, е всичко, което Робъртс успя да каже, докато Гейтс-младши я развежда през семейната ѝ история.

„От една страна, умът ми наистина е потресен“, каза Робъртс. „И това е смайващо. От друга страна, една част от мен е по-спокойна, че все още към наясно, че семейството ми си е мое семейство. И наистина предпочитам името Робъртс!“

„Това беше много неочакван обрат“, добавя тя, докато Гейтс-младши обобщава откритията си. Изглежда, че следата на Мичъл-младши се губи от документацията в края на 1800 г. Неговите предци и тези на Робъртс обаче могат да бъдат проследени чак до колониална Вирджиния от XVIII век.

След епизода, излъчен по-рано миналата седмица, в неделя вечер актрисата присъства на наградите „Изборът на критиците“. За изпълнението си в сериала “Gaslight” Робъртс беше номинирана в категорията за най-добра актриса в телевизионна поредица или филм, но статуетката отиде при Аманда Сайфред за ролята ѝ в “The Dropout”.

За събитието Джулия се появи в дълга черна рокля Schiaparelli с пайети в горната част. Вижте нейни снимки от вечерта в галерията тук:

Джулия Робъртс блести на наградите „Изборът на критиците“

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти