Джулия Робъртс: Бремеността ми промени Джордж Клуни

Джулия Робъртс и Джордж Клуни
Снимка: Getty/Gulliver

За пръв път Джулия и Джордж се появиха заедно на екрана през 2011 година във филма „Бандата на Оушън“.

Актрисата си спомня, че по време на снимките често е ставала жертва на закачките и майтапите на Клуни, Брад Пит и Мат Деймън.

Те се държали като някакви момчета и непрекъснато спретвали всякакви пакости на холивудската звезда – обливали я със студена вода или пък ѝ преграждали входа на караваната. Само дето не я дърпали за косата като палавниците от по-малките класове.

Отношението обаче към Джулия кардинално се променило, когато през 2004 г. по време на снимките на „Бандата на Оушън“ 2 всички разбрали, че тя е бремена с близнаци. Тя уверява, че всички и особено Клуни, станали невероятно внимателни с нея.

"Те се безпокояха за мен и не ми даваха да се качвам по стълбите. Спомням си как веднъж ги заварих да обядват. Веднага всички ме поканиха да седна и да се присъединя към обяда", разказва звездата от „Хубава жена“.

"Това беше добър обрат в нашите отношения. Защото дотогава ние все се дразнехме. Но ето, че забременях и Джордж започна да се грижи за мен: да ми подава стола, следеше дали имам достатъчно вода, интересуваше се от настроението ми", продължава Робъртс.

Оттогава двамата често можеха да бъдат видяни весело да си разговарят и се смеят на всевъзможни случки.

Актрисата не присъстваше на сватбата на Клуни с Амал Аламудин, но признава, че много ѝ харесва изборът на нейния приятел: „Джордж не се нуждае от моето одобрение, но аз съм напълно очарована от Амал“.

Впрочем скоро ще може да видим двамата отново заедно в кинопродукция. Те работят над филма „Паричното чудовище“ (Money Monster), който догодина ще тръгне по екраните. 

Прочетете още:

Джулия Робъртс се развежда

Джулия Робъртс за красотата и семейството

Джулия Робъртс не е критична към младите си колеги

Актрисата Джулия Робъртс крие своите роли от децата си

Джордж Клуни споделя лични тайни

Колко струва Edna среща с Джордж Клуни

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти