Джулия Робъртс не е критична към младите си колеги

Джулия Робъртс печели Оскар за главна женска роля през 2001-ва с филма Ерин Брокович
Снимка: Getty/Guliver
44-годишната Джулия Робъртс споделя в интервю за априлското издание на американското списание "Венити феър" (Vanity Fair), че младото поколение актьори в Холивуд са ощетени от публичността, която ги следва навсякъде, вместо медиите да обръщат по-сериозно внимание на техните професионални ангажименти.

"Когато аз стартирах в бизнеса, нещата не стояха по този начин. Всеки човек има право на грешки, за да израсне, и не е редно постоянно да бъде съден заради тях, само защото е популярен", допълва Джулия.

"Хората по улиците, виждайки ме, често се побутват с думите - "Виж, виж това не е ли тя?". А веднъж се оказах в подобна ситуация със сина ми, след което той отвърна на един от минувачите - "Да, това е моята майка Джулия Робъртс". Поведението на собственото ми дете тогава ме изненада, защото може да се казвам Джонсън или който и да е, а в крайна сметка екранният образ няма нищо общо със самата мен като личност в живота", разказва тя.

След по-малко от месец зрителите в България ще могат да видят и най-новото превъплъщение на Робъртс в лентата Mirror Mirror, която придава нов и комедиен прочит на приказката за Снежанка.

Актрисата ще влезе в ролята на Злата кралица, а самата Снежанка ще бъде изиграна от 22-годишната дъщеря на Фил Колинс, Лили Колинс.

"В нашия сюжет няма да има класически джуджета, а в случая те ще бъдат с нови имена и различни персонажи от оригиналната история на Братя Грим", коментира Джулия, взимаща средно по 20 млн. долара за филм.

Заедно със своя съпруг Дани Модър, с когото са женени от 2002-ра, те отглеждат трите си общи деца в лицето на 7-годишните близнаци Хейзъл и Финеус, както и последното попълнение в семейните редици - 4-годишния Хенри.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти