Джулия Робъртс се развежда

Джулия Робъртс
Снимка: Getty/Gulliver

След като Edna от най-обичаните холивудски двойки Бен Афлек и Дженифър Гарнър, обяви края на брака си точно преди месец, изглежда, че холивудската актриса Джулия Робъртс и съпругът ѝ, операторът Даниел Модър, вървят към същия развой на събитията - а именно развод.

"След 13 години семеен живот и 3 деца, "хубавата жена" на Холивуд и мъжът ѝ поемат по различни пътища", твърди сайтът "Холивуд лайф" (Hollywood Life).

Според светските медии в Щатите инициатор на раздялата е Даниел, който не успявал да издържа повече на двуполюсните емоции на Джулия, които варирали в крайности - от избухване в крясъци до мило поведение и извинение за прошка.

Двойката се влюбва през 2001 година, когато актрисата се снима в „Мексиканецът” заедно с Брад Пит (с когото дори е имала връзка по време на снимките), а Даниел Модър е  бил оператор на филма (и по това време е женен за модела Вера Стаймбърг).

Двамата имат 3 деца, плод на любовта им: близнаците Хейзъл Патриша Модър и Фин Уолтър Модър (родени през 2004 г.) и син Хенри Даниел Модър (роден през 2007 г.).

В резултат на евентуален развод с 46-годишния Даниел 47-годишната Джулия може да се лиши от голяма част от своето състояние, оценявано на 225 милиона долара.

Прочети още:

Джулия Робъртс за красотата и семейството

Джулия Робъртс не е критична към младите си колеги

Актрисата Джулия Робъртс крие своите роли от децата си

Джулия Робъртс: Животът след 30 е блаженство

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти