Поредният холивудски развод: Раздяла за Дженифър Гарнър и Бен Афлек

Бен Афлек и Дженифър Гарнър
Снимка: Getty

Считаната за една от най-стабилните, нормални и обичани холивудски двойки актьори, Дженифър Гарнър и Бен Афлек, се разделя окончателно, потвърдиха самите звезди в изявление за американското списание "Пийпъл".

След 10-годишен брак и 3 деца, актьорите са предприели да се разведат.

"След отговорно и продължително обмисляне на ситуацията помежду ни, взехме трудното, но правилно, според нас, решение да продължим напред поотделно.", споделя двойката в прес информацията.

| Прочети още: Бен Афлек и Дженифър Гарнър пред развод |

"Преминахме през зараждането на любовта и приятелството, през появата на трите ни деца, а сега желаем нашата публичност да не се отразява негативно върху тях. Ще ви помолим да цените и уважавате личния ни живот през този нелесен за нас период. Благодарим ви за разбирането", допълват още Бен и Джен, както ги наричаха като двойка почитателите им.

Припомняме, че за проблеми в брака на Афлек и Гарнър се заговори още преди месеци. Като вероятна причина за това се посочваше пристрастеността на Бен към хазарта и неуспешният дългогодишен стремеж на Дженифър да превъзмогне това. Звездите се ожениха през 2005 година - преди това Бен е бил обвързан с Дженифър Лопес (дори бяха сгодени) и Гуинет Полтроу, а Дженифър е била омъжена за колегата си Скот Фоли.

А в следващите видеа можете да научите любопитни факти за Дженифър Гарнър и Бен Афлек:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти