Брак по холивудски

Бен Афлек и Дженифър Гарнър
Снимка: Getty/Images

Личният живот на редица знаменитости от света на шоубизнеса не може да остане личен, а става обществено достояние поради редица причини, като най-честата от тях е, че хората се интересуват от това какво се случва с известните в тяхното ежедневие, в дома им, в спалнята им.

От друга страна често звездите сами правят достояние на широката публика интимните си преживявания с една цел – да съберат колкото се може повече популярност. За мнозина скандалът, особено ако е със сексуален привкус, е най-лесният начин към бързата, често краткотрайна слава.

Може би това са и причините, поради които почти всеки брак в Холивуд завършва с развод, като повод за който се посочват "непреодолими различия", а истината по-често е изневяра.

Има обаче и такива популярни личности, които успяват да изградят стабилен и дълготраен брак, да отглеждат децата си и да се опитват до колкото е възможно да живеят нормално.

Shine.yahoo.com посочват няколко такива успешни двойки и техните "рецепти" за щастливо съжителство. Ето някои от тях.

Джей Зи и Бионсе

Те са от доста време заедно, а от четири години са женени, като вече се радват и да първото си дете – дъщеричка Блу Айви. Би и Джей често се появяват заедно по различни събития и винаги изглеждат щастливи и сплотени. Двамата споделят, че независимо от редицата си професионални ангажименти, винаги се стараят да прекарват колкото се може повече време заедно и да се приемат и като приятели, освен като съпруг и съпруга.

Анджелина Джоли и Брад Пит

Те все още нямат сключен брак, но това не им пречи успешно да отглеждат шест деца – три биологични и три осиновени. Наскоро Джоли претърпя тежка операция, за да намали риска от развитие на рак на гърдата. Актрисата не спести хвалбите към партньора си, като сподели как той е бил неотлъчно до нея и я е подкрепял във всеки един момент. Двамата споделят, че тяхната тайна на щастливо съжителство е време, прекарано насаме един с друг. Анджелина твърди, че се стараят поне веднъж седмично да прекарва по няколко часа заедно с Брад, без децата и без никой друг наоколо. Актьорът от своя страна обяви, че едно от най-умните неща, които е правил, е да избере именно Джоли за майка на децата си. Скоро се очаква двамата най-сетне да сключат брак.

Дженифър Гарнър и Бен Афлек

Друга двойка актьори, която се радва на семейно щастие. Афлек не веднъж е споделял, че никога не би постигнал сегашните си успехи, ако не е била подкрепата на съпругата му Дженифър. Двамата се стараели да мислят и да се придържат към важните неща в живота, а именно – децата и семейството, вместо да се обсебват от идеята за трупане на пари и слава.

Гуен Стефани и Гавин Росдейл

Те се радват на две момченца и няколко години брак. Двамата не крият, че са имали трудности в отношенията си, но споделят, че полагат усилия, за да поддържат искрата жива. Гуен казва: "Често ми се налага да отказвам редица ангажименти, за да бъда вкъщи в неделя заедно с мъжа си. Старая се той да бъде моя най-важен приоритет!"

Дейвид и Виктория Бекъм

В миналото името на Дейвид бе забърквано в няколко секс скандала с различни стриптизьорки и момичета на повикване. Каквато и да е истината обаче, Виктория стисна зъби, направи се на глуха за злобните коментари на хората по адрес на съпруга ѝ и смело застана до него. Дейвид не веднъж е споделял, че изключително много цени жена си, горд е да бъде неин съпруг и тя да е майка на четирите му деца. Сега той обяви, че се оттегля от футбола и вече ще има повече свободно време, което да прекарва със семейството си.

Миранда Кър и Орландо Блум

Те определено изглеждат изключително щастливи заедно, но споделят, че с натоварените си графици им е трудно да се радват на взаимната си компания. Затова са решили да извършват колкото се може повече дейности заедно, като например да спортуват рамо до рамо, и винаги щом могат пътуват двамата. Освен това синът им е винаги с тях, дори когато Кър се подготвя за фотосесия. Тя е споделяла снимки как кърми детето си, докато я гримират, а Блум е неминуемо до нея. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти