Дженифър Гарнър - стил, красота и класа

Дженифър Гарнър
Снимка: Getty/Images

Винаги готова да помогне за добра кауза, холивудската звезда Дженифър Гарнър наистина сияеше в цялото си великолепие на грандиозно благотворително събитие, което се е провело в сряда вечерта в хотел в Бевърли Хилс.

Добро впечатление ни направи цялостният тоалет на звездата от "Електра" и "Събудих се на 30". Талантливата 42-годишна брюнетка бе заложила на елегантен черен гащеризон с открити рамене, както и изискани семпли черни обувки с тънък ток и кожа със змийски релеф.

Стилната концепция на облеклото ѝ бе комбинирано с красиви обици и гривна от бяло злато с инкрустирани диаманти, които допълваха безупречния стайлинг на повинката на Бен Афлек.

Косата на майката на три деца бе прибрана в непретенциозен нисък кок, като акцент в прическата правеше плътният гъст бретон.

Единственият палав и закачлив акцент във визията ѝ бе педикюрът - решен в цвят мляко и мента.

Смело можем да заявим, че Дженифър е Edna холивудска звезда за пример - не само заради класната си визия, но и заради своята отдаденост към благотворителните каузи.

Това, което обаче ни направи най-положително впечатление, е нейната красива и грабваща усмивка, с която тя не пропусна да дари фотографите и гостите на мероприятието.

Прочетете още: Брак по холивудски

Прочетете още: Бен Афлек и Дженифър Гарнър стават риалити звезди?

Прочетете още: Коя е най-стилната бременна звезда?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти