Бен Афлек се сбогува с брадата

Бен Афлек с отличието си след тазгодишната церемония по раздаване на наградите "Оскар"
Снимка: Getty/Guliver

Бен Афлек си обръсна брадата, след като неговият филм "Арго" спечели "Оскар".

Актьорът и режисьор смяташе, че брадата му носи късмет по време на сезона на наградите, но се разделил с нея, след като лентата спечели отличие за най-добър филм на церемонията в неделя.

40-годишният актьор обръснал брадата си по време на парти след церемонията в ресторант "Крейгс" в Западен Холивуд.

"Той го направи, за да затвори тази глава", разкри запознат източник пред сайта E! News, цитиран от БГНЕС. Сред свидетелите били приятели на Бен от шоубизнес средите, сред които продуцентът на "Арго", Джордж Клуни и приятелката му Стейси Киблър.

Преди време актьорът призна, че съпругата му Дженифър Гарнър и трите им деца Вайълет, Серафина и Самюел не са особено впечатлени от гъстата брада, която си пусна за ролята си в политическия трилър.

От друга страна, един от най-сексапилните и очарователни мъже в света на шоубизнеса - Джордж Клуни, сподели, че  завижда на добрия външен вид на приятеля си Бен Афлек.

51-годишният Клуни, който е съпродуцент на отличения с "Оскар" филм "Арго", завижда на режисьора на политическата драма Афлек заради здравеняшкия му вид и завидна височина.

"Наистина харесвам Бен, освен това, че той е висок и изглежда добре", пошегува се Клуни на церемонията в неделя.

На напомнянето, че почитателите го определиха като звездата, която се радват най-много да видят в голямата нощ, Клуни отговори: "Бях аз, докато не забелязаха брадата ми. Не я харесаха, забелязах това".

Джордж сътвори история, ставайки първия човек, номиниран в шест различни категории - за най-добър филм за "Арго", за най-добър адаптиран сценарий за "Маската на властта", най-добър режисьор и най-добър оригинален сценарий за "Лека нощ и късмет", най-добър актьор за "Майкъл Крайтън", "Високо в небето" и "Потомците" и за най-добър поддържащ актьор за "Сириана".

Той е горд, че е успял да направи кариера и в други аспекти на кино изкуството, към които може да се върне в по-късна възраст. 

Ако мъжете с бради ви допадат, то може да разгледате галерията ни, в която сме събрали едни от най-симпатичните господа с бради на Холивуд.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти