Две кралици на edna сцена: Теодора Духовникова и Цветана Манева с вълнуващ нов проект

Не крием, че Теодора Духовникова и Цветана Манева са две от най-любимите ни актриси! И двете притежават невероятна харизма, излъчване и притегателна сила, която ни кара да не преместваме поглед от сцената, когато те са на нея. Техният талант е сякаш неизчерпаем, а всяка роля, в която се превъплъщават, им лепва като втора кожа. 

Ето защо и радостта ни от новината, че ще участват в заедно в новата постановка на Народния театър е толкова голяма! 

Това обяви самата Теодора Духовникова във Facebook, като публикува две снимки с Цветана Манева от репетициите на „Тъгата на кралиците“. На кадрите двете актриси са се усмихнали и хванали за ръце.

„Наистина вълнуващо начало и на добър час на репетициите на новата пиеса на Яна Борисова“, написа актрисата, а след това публикацията беше споделена и от Народен театър „Иван Вазов“ и самата Цветана Манева.

В Instagram Духовникова написа още: „Да бъдем двете на сцената, с Цветана Манева, е огромна радост и вълнение.“

Режисьор на постановката е Стилиян Петров, сценографията е дело на Никола Тороманов, а музиката - на Милен Кукошаров.

Премиерата на „Тъгата на кралиците“ от Яна Борисова се очаква на 9 и 10 март 2022 г. на Камерна сцена.

Казват, че душата на човека е като хотел – понякога собственикът е един през целия ти живот, а друг път се сменят по няколко, разбираме от сайта на Народния театър. Може да се случи така, че някой да „резервира“ сърцето ти, пристигайки в безименна и безлунна нощ, за да остане, или да си тръгне на сутринта, оставяйки мръсни отпечатъци, разбити стени и откраднати спомени...

Един такъв „одушевен“ хотел, вместилище на техните необикновени истории, но и на десетки други биографии, събития и съдби, ще срещне две изключителни актриси на сцената на Народния театър в новата пиеса „Тъгата на кралиците“ – Цветана Манева и Теодора Духовникова.

Прекрасната Теодора Духовникова

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти