Брад Пит: почувствах развода с Анджелина като смърт

Брад Пит: почувствах развода с Анджелина като смърт
Снимка: GQ

Миналата година Брад Пит и Анджелина Джоли обявиха развода си. Оттогава никой от двамата не бе коментирал публично раздялата.

Досега...

За първи път от разкриването на новината за развода през септември 2016-а Брад проговори за този труден момент от семейния им живот пред медиите - и в интервю за американското списание GQ той вини само и единствено себе си за този развой на събитията...

53-годишният актьор е лицето на новия брой на популярното в Щатите издание и в откровен разговор с интервюиращия, той споделя, че в момента се е отдал на терапия и това му действа добре физически и психически.

Признава също така и че е използвал наркотични вещества и е употребявал алкохол "за душевна подкрепа" през годините, докато е бил женен за Джоли.

След стартирането на делото по развода миналата година, Брад е бил много постоянен в търсенето на адекватна за проблемите му с психичното здраве помощ. Търсил е дълго добър терапевт, дори е сменил два, докато открие подходящ специалист, който да му помогне да се справи с "демоните си".

Брад за първи път "открехва толкова много вратата" за проблемите си с алкохола и битките със себе си и своя характер. Дори признава, че през съзнателния му живот не е имало ден, в който да не пие и "да не посяга към чашката" - един път повече, друг път по-малко.

Осъзнал грешките си Пит говори и за това, че иска занапред да бъде по-добър баща, че след раздялата с Джоли се е чувствал ужасно самотен, и че в момента се опитва да бъде по-зрял, по-мъдър и по-стойностен човек.

Все пак на този етап идеята да поднови отношенията си с Анджелина остава мираж - "ако обичаш някого, трябва да му дадеш свобода и независимост", разсъждава той в интервюто... И продължава: "любовта не е притежание, тя е да не очакваш нищо в замяна - пълно себеотдаване, завинаги, докато можеш и имаш какво да дадеш..."

И въпреки това описва усещането от развода с жената, с която прекара 12 години от живота си, като смърт.

"Виня себе си" - това е личната равносметка на Пит за скандалния развод и начина, по който той бе преекспониран в медийното пространство през последната половин година.

Това, което продължава да ги обединява и ще ги свързва още дълги години, са шестте им деца - 3 биологични (Шайло и близнаците Вивиан и Нокс) и 3 осиновени (Мадокс, Захара и Пакс)... А последните новини около вече бившата семейна двойка дават ясен знак, че върху малките общо попечителство ще имат и двамата родители, но при много особени условия...

Какви точно - можете да си припомните в материала ни по темата тук >>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти