Бодигардът на Брад и Анджелина проговори: "Бях като баща за децата им"

Разводът за холивудските звезди Брад Пит и Анджелина Джоли продължава да е водеща тема в медийното пространство. След като в началото на месеца стана ясно, че двамата са постигнали споразумение за попечителството над децата, бодигардът на бившите съпрузи разкри още подробности около личния живот на семейството. 

Оказва се, че наистина е имало трети човек между Брад и Анджелина и това не е френската актриса Марион Котийяр.

"През последните месеци освен охрана на Брад Пит и Анджелина Джоли, бях и като баща на шестте им деца". Това заяви Марк Билингам, който работи като телохранител на семейството повече от година и половина.

Той разказва още, че двойката е била обзета от мисълта децата им да не бъдат отвлечени. Билингам бил единственият бодигард, допуснат толкова близо до тях.

"През последните месеци прекарвах толкова време с децата, че на практика бях като техен баща", споделя още бившият телохранител.

Откакто една от най-любимите холивудски двойки обяви, че се разделя, в публичното пространство се появиха немалко спекулации каква е причината. Първоначално се заговори за изневяра от страна на Брад Пит с френската актриса Марион Котияр.

След това се появиха слухове, че разводът е вследствие на злоупотребата на актьора с алкохола и наркотиците. До този момент нито един от двамата не е съобщил официално причината за раздялата им.

Вижте още:

Радост и много сълзи: Брад Пит най-сетне видя децата си

Гуинет Полтроу помага на Брад Пит да се справи с мъката след развода?

Анджелина се е страхувала от Брад и отношението му към децата

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти