„Чувствах се полужива“: Ема Томпсън за изневярата на Кенет Брана, която разбива сърцето ѝ

Ема Томпсън разказа откровено за болката, която е изпитала преди години, след като разбира, че тогавашният ѝ съпруг Кенет Брана ѝ изневерява.

„Бях наполовина жива“, каза прочутата британска актриса пред The New Yorker тази седмица. „Всяко усещане, че съм обичан или достоен човек беше изчезнало напълно.“

Томпсън и Брана се запознават, докато участват в сериала “Fortunes of War” на BBC и се ожениха през 1989 г.

Но през 1995 бракът им се разпада, след като Брана започва афера с Хелена Бонам Картър, която среща, докато работи върху филма „Франкенщайн на Мери Шели“.

Брана режисира и участва във филма от 1994 г. като учения Виктор Франкенщайн, докато Картър играе неговата осиновена сестра и годеница.

Кенет Брана Хелена Бонам Картър
Снимка: Getty

„Бях напълно, напълно сляпа за факта, че той е имал връзки с други жени на снимачната площадка“, разкри Томпсън пред The New Yorker. „Това, което научих, е колко лесно е да бъдеш заслепен от собственото си желание да си заблуден.“

Ема Томпсън призна, че Грег Уайз, един от нейните колеги в „Разум и чувства“ от 1995, я е изправил на крака. Уайз „събра парчетата и ги сглоби отново“, сподели актрисата. Двамата са заедно от 27 години и са женени от 2003 г.

Кенет Брана и Хелена Бонам Картър бяха заедно няколко години преди да се разделят през 1999 г.

Томпсън по-рано каза, че нейното запомнящо се представяне във филма „Наистина любов“ от 2003, в който нейната героиня открива, че съпругът ѝ е купил скъпа огърлица за друга жена – е вдъхновено от собствения ѝ опит с Брана.

„Сърцето ми беше много жестоко разбито от Кен“, сподели тя пред The Telegraph. „Така че знаех какво е да намеря огърлицата, която не е предназначена за мен. Е, не беше точно така, но всички сме го преживели.“

Но Томпсън също така поясни, че няма нищо против Хелена Бонъм Картър.

„Хелена и аз се помирихме преди доста години... тя е прекрасна жена“, каза Томпсън.

Неостаряваща красота: неповторимата Ема Томпсън през годините

Още за четене:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти