Анджелина Джоли: Брад и аз живеем в рая

Анджелина Джоли: Брад и аз живеем в рая
Снимка: Getty/Guliver

Майка на 6 деца, посланик на ООН, режисьор, актриса, съпруга, обявена не веднъж за най-красивата жена на света. Съпругът й пък, случайно или не, беше най-красивият мъж за цяло поколение жени, родени между 1975 и 1984.

Това са Анджелина Джоли и Брад Пит. Още откакто играха заедно в „Г-н и Г-жа Смит“, където пламна любовта им между кадрите на щастливо, но отдадено на шпионски дейности семейство, двамата са най-обсъжданата двойка.

Сега, 10 години по-късно, интересът към тях не е стихнал, напротив. Те постепенно се превръщат в модел за пример за много семейства, в които родителите се опитват да намерят баланса между кариерата и семейството.

Семейство Джоли-Пит доказва, че е възможно, когато има любов и желание за разбирателство.

Как го правят, разбираме от интервюто, което Анджелина Джоли даде за френското списание Femme Actuelle по повод премиерата на новия си филм Ubroken.

Това е вторият филм, който режисирате. Къде предпочитате да бъдете – зад камерата или пред нея?

Предпочитам да съм зад камерата, защото имам пълен контрол над нещата, които се случват. Като цяло избирам проекти, които имат исторически отзвук.

В Unbroken разказвам за невероятния подвиг на Луи Замперини – олимпийски бегач, превърнал се в герой от Втората световна война.

Имах честта да се запозная с Луи докато работих по филма. Той успя да види някои вече заснети кадри, но за съжаление не доживя премиерата на филма.

Тази година беше щастлива за вас в личен план – омъжихте се за Брад Пит...

Най-хубавото е, че не сме се оженили по принуда или за да запълним някаква липса. Така и или иначе имаме усещането, че живеем в рая -толкова щастливи сме с него и децата...

Бракът все пак не може да се приема като нещо несериозно.

Съгласна съм. Много преди да подпишем пред закона, аз и Брад бяхме семейство в ежедневието. Да носиш отговорност за толкова много хора изисква пълно сътрудничество между родителите.

Нямаме право да показваме признаци на слабост! Винаги сме знаели, че да бъдеш родител, означава да има дългосрочна стабилност между майката и бащата. Сватбата беше начин да подновим ангажимента и отдадеността си един към друг още веднъж.

Беше голям празник за нашето семейство.

Какво правихте след сватбата?

Като свърши церемонията, се преоблякохме и се забавлявахме със семейството. Пакс направи торта и всички ядохме от нея.

Ежедневието ни не се е променило, но всички сме много щастливи, че преминахме на този нов етап.

Успокояващо да си кажем, че всъщност вече сме официално семейство. В един момент седнах встрани и ги погледнах – Брад и децата си играеха на поляната.

Чувствах се добре. Бях толкова щастлива и омиротворена, както никога досега.

Имате шест деца. Кои се гледат по-трудно – момчетата или момичетата?

Всичко е във възрастта. Все още момичетата ми са малки. Изчакайте да станат тийнейджъри и тогава ще мога да ви дам обективен отговор.

Но съм сигурна, че ще имам повече проблеми с момичетата. Притеснява ме най-много мигът, в който ще ми доведат гаджетата си. Но аз самата нямам право да ги съдя много строго. Нямах и 14 години, когато заведох първото си гадже вкъщи.

Той живя с мен и майка ми в продължение на две години. Майка ми смяташе, че е по-добре да правя секс на удобно легло, отколкото някъде из градските паркове. Живеехме като семейство, но на 16 реших, че е по-важно да обърна внимание на уроците по актьорско майсторство.

Но на 14 е прекалено разно за съжителство с мъж, каквото и да си говорим.

Авторитарна майка ли сте?

Дете, на което не са ми поставени граници, се превръща в неориентиран възрастен. Аз съм отговорна и ангажирана с децата си майка. Добрите обноски за мен са изключително важни.

Опишете ни един типичен ден на семейство Пит?

Опитвам се да говоря с децата си едно по едно, за да разбера какво се случва в главите им. Интересувам се как е минал деня им. Тъй като се обучават вкъщи, всички ставаме в 7:30, часовете започват в 8:30.

Тогава аз отивам в кабинета си. Те не разбират много за какво говоря с другите хора, но не се и интересуват. За тях е по-важно да усещат присъствието ми.

Мадокс например изрази желание да идва и да ми помага, така че често е с мен. Всички си измислят най-различни причини, за да да дойдат да ме видят.

И, признавам си, понякога ми идва в повече. Но е забавно, живеем в един непрестанен прекрасен хаос.

Разбират ли се?

Тъй като са шестима, често се делят по двойки. Интересното е, че двойките се сменят. Развиват се. Пакс и Шайло харесват скейтбордовете и карат заедно. Захара и Вивиан играят пък на майка и деца. Децата ми се учат едно от друго.

Понеже са шестима, организирането е трудно, но с Брад сме си изградили желязна система и нещата се случват.

Най-хубавото е, че в 18.30 всички се събираме да вечеряме заедно.

Вижте тук снимки от сватбата на Анджелина Джоли и Брад Пит

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти