Брад Пит отнел компютрите на децата си

Брад и Анджелина държат на семейните правила и тяхното спазване
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Отдавна познаваме 47-годишния Брад Пит като заклет природозащитник и любител на естественото във всичките му превъплъщения. Така например винаги ще го помним във филма "Седем години в Тибет". Напоследък обаче силно впечатление направи и с ролята си на строг баща на малчугани в "Дървото на живота". Оказва се, че в реалността неговият характер се позиционира някъде посредата на тези два персонажа.

Номинираният за "Оскар" актьор е скрил компютрите и конзолите на децата си, тъй като смята, че те прекарват прекалено много време във видео игри, съобщават американските медии. Със сигурност в това си решение той е повлиян от нежната си половинка - не по-малко популярната и талантлива Анджелина Джоли. Преди време ви разказахме как 36-годишната носителката на най-престижното кино отличие насърчава 10-годишния Мадокс, 7-годишната Захара, 6-годишната Шайло и 3-годишните Нокс и Вивиан да бъдат по-често сред природата.

Звездната двойка, известна като Бранджелина, преценила, че това ще им позволи да прекарват и повече време заедно, като семейство, далеч от суетата и светлините на прожекторите.

"Децата имат пет лаптопа, които се използват от всички. Брад обаче им ги отне и ги скри в мазето", сподели в интервю близък до красивата двойка източник. "Пит иска малчуганите да си играят в мръсотията, да четат книги и да общуват помежду си. Той вярва, че мозъците им ще се промият от толкова много компютърни игри", отбелязва още източникът.

Доколко Брад и Анджелина ще бъдат успешни в начинанието си, имайки предвид динамично развиващия се ИТ свят, в който живеем, а и огромния обществен интерес към децата им, само времето ще покаже - когато мъниците поотраснат и всеки от тях се опита или да тръгне по звездния път на родителите си, или да излезе от сянката им. А дотогава, ние ще следим с любопитство тяхното развитие.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти