Оглеждайте се, дами: Анди Гарсия се разхожда из София!

Големият актьор Анди Гарсия е на посещение в България и е отседнал в София. По всяка вероятност е у нас за снимките на филма „Непобедимите 4“, където играе агент на ЦРУ.

Той изненада много феновете си и особено българските, като публикува 7-минутно видео в инстаграм профила си със следния текст: 

„Докато се разхождах в центъра на София, позната мелодия ме привлече и завъртях камерата. Гледайте до края за изненадата“, написа той.

Първоначално актьорът снима като влог - улиците на града, хората, първи впечатления. Вижда се, че се е насочил към градинката на Народния театър. Постепенно във видеото се чува и мелодия, изпълнявана от уличен музикант. А колкото повече Гарсия се приближава към тази мелодия, толкова повече се разпознава всъщност, че тя е от филма „Кръстникът“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Garcia (@andygarcia)

Актьорът отива до музиканта и сяда близо до него, слушайки с пура и огромна наслада изпълнението му. Мъжът свири дълго, а холивудският актьор му оставя пари. После дава знак на асистента си, който го придружава на разходката и очевидно знае български, да попита музиканта дали подозира кой е той. Помощникът му разказва, че срещу него стои точно звездата от филма, чиято мелодия свири.

Музикантът се плесва по челото, засмива се и с Анди се поздравяват с ръце. След това той става на крака, все още възхитен, радостен и много развълнуван, и продължава да свири.

Именно Анди Гарсия играе Винсънт Мансини-Корлеоне във филма „Кръстникът 3”. Мансини наследява Майкъл Корлеоне и става новият дон Корлеоне.

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти