Специално

Кралицата на мистериите: 6 неща, които не знаете за Агата Кристи

Малко хора са вълнували света с въображението си така, както и до ден днешен го прави невероятната Агата Кристи. Тя е жената с изискан престъпен ум, която даде на световната литература най-добрите криминални романи. Да разгадаеш някоя от нейните мистерии е като да решиш сложно математическо уравнение с много неизвестни - дори когато си мислиш, че си на прав път, можеш да попаднеш в задънена улица. 

Ако сте фенове на книгите на Агата Кристи или просто обичате да предизвиквате аналитичния си ум с криминални загадки, то в богатата Видеотека VOD – част от ТВ платформата на EON можете да се насладите на британския сериал "Поаро". В него всеки отделен епизод ни запознава с различна заплетена загадка, пред която се изправя един от най-популярните образи в книгите на Кристи - детективът с тънки извити мустачки и безпогрешен нюх за разобличаване на убийци Еркюл Поаро.

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM тук.

Иронично е, че животът на Кралицата на мистериите е донякъде обвит в мистерия. Ето защо днес ви представяме 10 неща, които не знаете за Агата Кристи. Можете да ги откриете в следващата галерия:

6 неща, които не знаете за Агата Кристи

Внушителна видеотека в удобно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от абонаментите пакети на EON, на вашето дистанционно. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията според вашите интереси и предпочитания. Те са удобно разпределени в отделни жанрове. Каталогът се обновява непрекъснато, така че никога няма да скучаете. Филмовото удоволствие е гарантирано!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти