Секс и пълнени чушки

Секс и пълнени чушки
Снимка: Thinkstock

Позната на моя позната си говорила с друга нейна позната... за секс.

Съвсем целенасочено употребявам думата позната, тъй като всички знаем, че честичко, уж преразказвайки истории за наши приятелки, близки до нашите житейски случки, всъщност споделяме нещо съвсем искрено за себе си, без да разкриваме тайната, че всъщност става дума за нас.

Но нека се върнем към разговора... и секса.

"Сексът, който правим със съпруга ми, винаги е толкова изпипан до последния детайл… Аз знам точно в коя минута къде и как да го докосна, за да му бъде още по-приятно. Той знае съвършеното време, за да направи нещата, които знае, че ме влудяват. Секс графикът ни е така добре предвиден."

"Сериозна ли си?", скастрила я другата. "Не мога да повярвам, че секс, така организиран и очакван, би могъл да ти донесе някаква наслада. Това не е възбуждащо, това е като рецепта за пълнени чушки!“

Първата се смутила… Да сравниш традиционни сексуални преживявания с традиционно българско ястие. Не ѝ звучало никак… секси!

И после върнала лентата назад: последните десет пъти, в които тя и той правили любов. Боже, наистина всичко било еднакво – досущ като стандартна рецепта за чушки с кайма и ориз. Тук-там подправките били различни, но общият развой на обстоятелствата - абсолютно идентичен.

Срещата отминала, но непривлекателното сравнение на половия ѝ живот парело в съзнанието ѝ и не отшумявало.

Решила да опита - да разбие този стереотип.

Още на същата вечер си казала, че ще направи промяна. И тази нощ из къщата нямало да се носи аромат на пълнени чушки. Нито на мусака, нито на пиле фрикасе... Щяло да бъде нещо по-отбрано, като телешки ребра с киноа и розмарин или патешко магре с боровинков сос например.

Е, да, обаче температурата под завивките не се покачвала - напротив - ставала по-хладна. Нещо не било съвсем наред. Защо ли изобщо се била "вързала" за думите на приятелката си.

И отново върнали нещата към старото - към стандартния прекрасен предвидим секс, с който и двамата били свикнали.

И всъщност той бил перфектният, чудесният... Не им трябвал по-различен, по-страстен или разнообразен. Този бил идеалният за тях.

След поредния зашеметяващ оргазъм миналата нощ си казала наум "Може би пък пълнените чушки не са чак толкова "типично" ястие..."

Автор: Edna отличничка в пълнените чушки

Прочети още:

Пълнени чушки с ориз

Малката интимна тайна на успешната връзка

4-те мъжки секс комплекса

Edna търси най-талантливите писатели сред своите читатели! Изпращайте специално написани за нас текстове на edna@netinfo.bg, а одобрените ще публикуваме в рубриката "Из edna@".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти