От 7 до 10 вечерта съм домакиня, но след 11 ставам любовница

жена домакиня жена
Снимка: iStock

Аз съм от добрите жени. Обичам мъжа си и се наслаждавам на всеки един миг, когато сме заедно у дома. Но най-любимо ми е времето вечер, след работа. Когато се прибираме, приготвяме си вечеря и започваме да си говорим за това как е преминал денят ни.

Мисля си, че ме бива в домакинството. Умея да обгрижвам с любовта и вниманието си дневната и пребиваващите в нея...

Не само до готвенето. Важен ми е всеки детайл – красиво сгънатите салфетки, пълната с цветни плодове фруктиера или грижливо подредените възглавнички по дивана... И така се чувствам щастлива. Половинката ми също.

Както се шегувам пред приятелки – от 19:00 часа до 22:00 часа съм на режим домакиня.

Докато беля картофите за това, което съм намислила да готвя, с мъжа ми сладко сладко си говорим за ежедневието и живота.

После слагам тавата във фурната и половин час се гушкам в неговото прекрасно мъжко ухание на дивана, докато ястието стане готово. Хапваме, гледаме телевизия или слушаме любим плейлист с песни. След това отсервираме и идва ред на следващата ми роля – любовницата...

Не, не е каквото си мислите... Не бягам от вкъщи, за да бъда в обятията на друг човек. Просто превключвам режима!

Обичам заедно да си вземаме душ, да го предизвиквам... Да го докосвам и целувам. И той да ми отвръща със същото. Да се галим по най-интимните ни места... Докато той чете книгата от нощното си шкафче, да му заявя как искам аз да съм на мястото на тази книга в ръцете му...

И след това да се любим.

жена домакиня жена
Снимка: iStock

Понякога мъжете казват как ние, жените, сме били големи актриси и винаги сме умеели да се възползваме от ситуацията. Е, на мен ми харесва да играя, когато е за доброто на връзката ми. И това не е актьорско майсторство, а умение. Умението да си жена.

Истински щастливите жени умеят да превключват: от режим момиченцето на мама и татко – в режим зряла дама, от майка – в съпруга, от домакиня – в любовница, от класна и стилна в обществото – в развратница в леглото.

За добро или зло, за да сме желани и обичани от човека до нас, и да запазим искрата на страстта, трябва да сменяме тези роли.

Да, вярно е, че мъжете обичат разнообразието, но ако го получават от една-единствена жена, какво по-хубаво от това?

И тази вечер няма да изневеря на себе си: първо ще посипя върху вечерята сол – за повече вкус, а след това ще посипя върху тялото си захар... за да му е по-сладко, докато маха дантеленото ми бельо...

Автор: Сияна Момчилова

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти