Експерт “Приятелка/Съпруга” - женската гледна точка

Експерт “Приятелка/Съпруга” - женската гледна точка
Снимка: Thinkstock

На вниманието на Тодор Капитанов

Относно: Обява за позиция Експерт “Приятелка/Съпруга” с референтен номер – неизвестен.

Г-н Капитанов,

След не съвсем кратко проучване на пазара на интимните отношения с жени в страната и чужбина, при което бяха обстойно разгледани, както възможностите на вашата фирма, така и тези на множество конкурентни такива, се установи, че се ползвате с възможно най-добро име в бизнеса.

Ето защо, съм силно мотивирана да кандидатствам за описаната вакантна позиция с цел евентуално попълване на част от разширяващата се дейност на вашата фирма и присъединяване към вашия, многоуважаван от мен, екип.

Относно моите квалификации:

► Отговарям на изискването за отлична външност. Като ме чуете по телефон, ще разберете, че съм изкусителна блондинка, с големи изразителни очи, висока поне 1.68 м., но с нежни малки стъпала. Носителка съм на титлите “Мис Секси 2013 – с. Горно Нанадолнище” и окръжния конкурс “Мис Златна пеперуда в теменужена мъгла”.

► Имам висше образование с образователно-квалификационна степен "Магистър" по специалността "Висш пилотаж в националната и световна кухня" – ниво Черен черпак, втори дан.

Ако успея да съвместя удовлетворяването на управителя на вашата фирма и осъществяването на контрола върху доброто му настроение по предварително зададени от него критерии с последващото ми кулинарно усъвършенстване, имам амбициите да продължа да се развивам в попрището на гастрономията до достигане на извънземни резултати, като започна с докторантура по специалността. Разбира се, всичко това с предварително писмено разрешение от работодателя, получено без манипулация по отношение невероятните ми умения по следващата точка, или по време на мач, както и при съчетаване на двете обстоятелства.

► Изключително добро познаване във фини детайли, теоретично и практично, на “Кама Сутра”. Запозната съм и с други наръчници по темата, които бледнеят като качество на техниката, но разширяват до известна степен полето на възможностите. Участвала съм в екипа по шестдесет и деветата редакция на наръчника “Кама Сутра”, при която отстранихме точно четири неточности в някои от техниките, за които имаше достатъчно събрани доказателства, че в над 80 % от случаите водят практикуващите ги до последващо посещение на ортопед.

► Притежавам отлична компютърна грамотност. Запозната съм до най-малката подробност с всички класически компютърни игри. Имам майсторска степен и висок левъл почти във всички от тях. Усвоила съм до съвършенство умението с едната ръка да разбърквам с черпака в тенджерата, с другата да убивам извънземни нашественици и чудовища от всякакъв калибър, с другата да отварям бирата на управителя на фирмата, усмихвайки му се и гледайки го с поглед, блестящ от благоговение, а с другата да бърша прах или да изпълнявам друга, поставена ми задача, като в същото време мога да направя няколко предни премятания и да падна в шпагат.

► Притежавам правилна нагласа за комуникация с управителя на фирмата. Имам нужните умения и съм отворена за допълнително вътрешнофирмено обучение. Програмирана съм, при подаване на първия съдийски сигнал по време на мач, да изпадна в интровертност, от ступора на която автоматично бивам изведена с факта на регистриране на последния съдийски сигнал. По време на полувремето, без да излизам от състоянието на словесен блокаж, имам умения да разнасям ниско и (или) високоалкохолни напитки в оскъдно облекло, без да преминавам пред линията на визуален контакт с телевизора.

► Отворена съм към работата в екип от типа, който посочвате в обявата, а именно – групов секс. Мога да предоставя отлични писмени препоръки в тая насока. Имам нагласата да положа входящ теоретикопрактически тест. Имам уменията и опита за качествен подбор, що се отнася за участието на външни клиенти в сексуалния живот на управителя.

Надявам се, че с така изложените от мен умения и познания, ще заинтригувам управителя на фирмата, което закономерно ще доведе до покана за интервю и последващи преговори за заемане на вакантната позиция.

В заключение искам да отбележа, че съм креативна и склонна към бързо възприемане на нововъведени от управителя изисквания от всякакъв вид. В замяна на постоянното работно място с 24-часови работни смени на територията на България, предложено от вас, мога да отговоря с изключително атрактивни възможности. Имам скромното изискване в замяна на положените от мен усилия, периодично да бъда удостоявана с "тиквен медал" - втора степен, а при изключителни случаи за особени заслуги, при проявена абсолютна самоотверженост от моя страна, и първа степен.

Приложения:

► Подробна автобиография.
► Препоръки.
► Актуална снимка. Беше изключително трудно да намеря такава, която не е направена пред огледалото в банята.

С уважение: Стаси
/Дипломиран Главен експерт, І-ва степен /

P.S: В отговор на един от коментарите под статията ви – смея да твърдя, че съм някоя, уважаваща себе си, и винаги търся повод да се похваля за това. smiley

Автор: Стаси

Edna търси най-талантливите писатели сред своите читатели! Изпращайте специално написани за нас текстове на edna@netinfo.bg, а одобрените ще публикуваме в рубриката "Из edna@".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти