Експерт по езика на тялото: принц Хари е много тревожен

принц Хари и Меган Маркъл
Снимка: Getty

Той може да има титла „принц“, но притесненията на всеки бъдещ баща не го подминават. Така поне твърди британски експерт по езика на тялото, който забелязва, че Хари изглежда доста по-разтревожен напоследък.

Според анализатора Джуди Джеймс херцогът на Съсекс е започнал да показва жестове на тревожност след като връзката му с Меган Маркъл е станала публична. Допирането на ръката до предната част на тялото му е придружено от по-сериозни изражения на лицето, които са отражение на увеличените му отговорности, казва експертът пред британското издание “Express”.

принц Хари и Меган Маркъл
Снимка: Getty

принц Хари и Меган Маркъл
Снимка: Getty

Принц Хари се е разделил с момчешкото си излъчване и е придобил по-сериозен и зрял вид, смята Джеймс. Експертът обяснява още, че херцогът е приел „ролята на бодигард“ около бременната си съпруга, за което говори поставянето на ръка върху гърба ѝ или обгръщането ѝ с една ръка, когато двамата поздравяват почитатели на кралското семейство по време на посещения.

принц Хари и Меган Маркъл
Снимка: Getty

За разлика от него, Меган е станала по-уверена, спокойна и общителна – знак за това е широката ѝ усмивка и изправена стойка. Според Джуди Джеймс бъдещата майка често докосва корема си с „незамаскирана радост и гордост“.

принц Хари и Меган Маркъл
Снимка: Getty

Въпреки че езикът на тялото ѝ не подсказва, че херцогинята се нуждае от нещо, принц Хари изглежда тревожен и се държи защитнически. Това, разбира се, е напълно обяснимо предвид очакването на първото им дете през пролетта и публичното внимание при ангажиментите на двойката, които продължават и през предстоящите почивни дни, когато херцогът и херцогинята на Съсекс ще посетят Мароко.

Не пропускайте нашия нов раздел "Оферти", в който ще откриете полезни, практични и прекрасни продукти на промоция от българския пазар, специално селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти