И Меган Маркъл обича да облича дрехите си повече от веднъж: херцогинята със зимен тоалет-мечта и нови планове

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Изглежда, че херцогинята на Съсекс се е възползвала от все още студените дни, за да се появи в класическа зимна визия за поредния си ангажимент заедно с принц Хари.

Като представител на кралица Елизабет II във вторник двойката посети Музея по естествена история в Лондон за театрална гала вечер в подкрепа на Кралския тръст на нациите.

Меган Маркъл
Снимка: Getty

За събитието принц Хари носеше костюм в тъмносиньо, а Меган Маркъл облече отново свое бяло палто на марката Amanda Wakeley, кеото носеше миналата година по време на кралското турне в Австралия.

Вижте още кадри от вечерта в галерията >>>

Приказният зимен вид беше създаден и с бялата рокля с поло на Calvin Klein, която очертаваше нарасналото коремче на херцогиянята. Обувките Ralph Lauren и малката чантичка на Меган бяха съчетани в един и същ цвят.

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Бъдещата майка беше сияйна както винаги и изглежда, че последният ход на баща ѝ не може да помрачи нейното щастие, за което се застъпи и Джордж Клуни. Бременната в седмия месец херцогиня няма намерение да спира с работата дотук - преди дни стана ясно, че Меган Маркъл и принц Хари ще посетят Мароко между 23-ти и 25-ти февруари.

Вижте още кадри от вечерта в галерията >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти