Джордж Клуни за Меган Маркъл: "Престанете да я преследвате, всички помним как свършва това!"

Амал Клуни Джордж Клуни
Снимка: Getty

През уикенда медиите разпространиха текст от писмо, което Меган Маркъл е изпратила до баща си след сватбата ѝ с принц Уилям през май. Това озадачи и ядоса доста от близките приятели на херцогинята, а актьорът Джордж Клуни също не остана равнодушен пред това грозно навлизане в личното пространство на бременната Меган.

По време на интервю Клуни сподели своите виждания по въпроса и открито защити Меган. Джордж и съпругата му Амал са семейни приятели на Меган и Хари и присъстваха на сватбената им церемония през пролетта на 2018-та.

Тези дни видях какво беше излязло по медиите за Меган и баща ѝ. Не спират да я преследват и хулят. Тя е бременна в 7-мия месец жена, а не спират да я преследват, хулят и задушават. Преследват по същия начин, по който следяха Даяна, а всички знаем как завърши това.

принц Хари и Меган Маркъл
Снимка: Getty

Никой няма право да чете и разпространява писмо между дъщеря и нейния баща. Не мога да си представя какво изпитва в момента, абсолютно безотговорно е да се прави подобно нещо, коментарът му дойде след въпрос дали знае нещо ново за кралското бебе и дали той ще бъде негов кръстник.

Още няколко от близките приятели на херцогинята я защитиха от негативизма на пресата. Един от тях сподели: "Мег винаги е стояла тихо и е устоявала на всички лъжи, но се тревожим как това ще повлияе на бебето. Не е нормално да причиняваш такива емоционални травми на някого, още повече, че в момента тя е бременна."

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти