Как двама военнослужещи събраха принц Хари и Меган Маркъл за Свети Валентин

Меган Маркъл и принц Хари
Снимка: Getty

Първия си Свети Валентин като женени херцогът и херцогинята на Съсекс прекараха на километри разстояние, но двама британски военнослужещи се погрижиха да компенсират за това.

принц Хари
Снимка: Getty

Принц Хари трябваше да посети Северния полярен кръг, където негови сънародници преминават през обучение. След прекарани три часа в Бардуфос, Норвегия, херцогът трябваше отново да пътува с частен самолет, за да се прибере в двореца Кенсингтън, за да прекара празничната вечер с Меган Маркъл.

принц Хари
Снимка: Getty

принц Хари
Снимка: Getty

Междувременно обаче младши ефрейтор Лий Ловак и въздушния инженерен техник Кевин Бърнс бяха организирали изненада за херцога по случай Деня на влюбените. Принц Хари беше просрещнат с романтична музика в иглу, украсено със свещи и снимки от сватбата му с Меган, поставени в рамки.

принц Хари
Снимка: Getty

принц Хари
Снимка: Getty

Хари реагира с чувство за хумор: „Много мило да ме поканите в частния си олтар или както го наричате. А музиката оттук ли идва? Много романтично.“

Не пропускайте нашата нова функционалност "Оферти", в която ще откриете полезни, практични и прекрасни продукти на промоция от българския пазар, специално селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти