Меган Маркъл отново зашемети в черно, а Хари ѝ благодари в реч

Принц Хари Меган Маркъл
Снимка: Getty

Херцогът и херцогинята на Съсекс бяха гости на наградите WellChild, които отдават чест на деца, които не се предават в борбата със своите заболявания.

Това е първият път, в който Меган Маркъл посещава това събитие, за разлика от съпруга си, патрон на благотворителната инициатива от 2007 г. насам. Кралската двойка присъства на прием преди самата церемония, за да се срещне лично с децата, избрани за победители в отделните категории, и техните семейства.

Принц Хари Меган Маркъл
Снимка: Getty

Херцогинята се появи със стилен черен костюм Altuzarra от две части – панталон и сако, който беше съчетала с блуза в същия цвят на чешката марка Deitas. Както и на предишното събитие след края на лятната ваканция, Меган беше с вдигната коса.

По време на самата церемония принц Хари изнесе реч, в която не пропусна да спомене своята съпруга:

„През последните 40 години WellChild е откривала проблеми и намирала дългосрочни решения, за да бъде възможно за семействата да се грижат за своите деца у дома по възможно най-добрия начин. Патрон съм на организацията от 11 години насам, а тази година съм особено благодарен да мога да споделя значимостта и мащаба на тази дейност със своята съпруга, която се присъедини към мен тук тази вечер.“

Хари връчи лично наградата Най-вдъхновяващо дете на 4-годишния Макензи Бракли, който се научава да говори, яде, пие и преглъща въпреки диагнозата остра вяла парализа. Момчето имаше възможността да се запознае с кралската двойка, а неговата майка сподели пред Hello Magazine следните впечатления от херцога и херцогинята:

„Те бяха прекрасни. Усетиха, че Макензи го е страх от камерите, споделиха му, че и те не ги харесват, затова се обърнаха настрани. Казаха му, че е удивителен и трябва да продължава все така. Той никога няма да забрави това, макар да е само на 4.“

Принц Хари Меган Маркъл
Снимка: Getty
 

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти