Летни аутфити за смели жени

Летни аутфити за смели жени
Снимка: netinfo

Биляна Божилова

Това лято ни изненадва неприятно с хладно, дъждовно и мрачно време. Затова предлагам да поддържаме слънчево настроение с колоритни и забавни аутфити.

Да съчетаеш пола и блуза или панталон и риза в неутрални цветове е лесно за всяка жена. Предизвикателството е да играеш с цветовете, да миксираш многоцветни принтове, различни материи и асиметрични кройки. Някои го правят с лекота, други се затрудняват да не преминат границата към кича.

За късмет или за нещастие, съвременната мода става все по-либерална към комбинациите. Вече може да съчетавате каквото си пожелаете и много трудно ще допуснете сериозен моден гаф. Резултатът е много по-разнообразно облечени жени по модните подиуми и по улиците, дори някои да са леко кичозни.

Ако искате да се присъедините към смелите фешънистки, разгледайте няколко идеи за ефектни летни аутфити:

Маскулинизирана женственост

Риза с мъжка кройка и асиметричен принт Prada с женствена мини разкроена пола на хоризонтално райе Valentino. Червена чанта за през рамо Prada и еспадрили на платформа в цвят слонова кост Valentino завършват готиния стайлинг.

f
Снимка: Edna.bg

Цветна експлозия

Комбинацията от червена тениска със закачливи стилизирани цветя около гърдите LHD и дълга тюркоазено синя пола, щедро обсипана с цветя Diane von Furstenberg е зашеметяваща. С добавка от асиметрична синя чанта Loewe, елегантни розови чехли с широк ток Miu Miu и спортни котешки слънчеви очила Le Specs аутфитът е готов да носи свежо настроение.

f
Снимка: Edna.bg

Звезден блясък

Всяка жена заслужава своите минути звездна слава. Захвърлете задръжките по отношение на блестящите дрехи и аксесоари. Заложете смело на черна блуза с пайети Marc Jacobs, сребриста пола Dolce&Gabbana, черна чанта с капси и блестящи камъчета Balmain и сребристи сандали на висок ток Dolce&Gabbana.

f
Снимка: Edna.bg

Колоритна дантела

Изяществото на дантела в ярки цветове е просто неустоимо. Елегантен сет от дантелен оранжев топ Ganni, дантелена разкроена пола Dolce&Gabbana, екстравагантни сандали на висок ток Sophia Webster, чанта в бордо и златни елементи Tom Ford, дълго колие Chloe и пилотски слънчеви очила Chloe.

f
Снимка: Edna.bg

Латино дива

Точно както латино ритмите, така и латино стилът са идеални за лятото. Покажете женствените си извивки с къса блуза с връзки в ярко жълто Diane von Furstenberg, дълга пола на цветя Gucci, удобни за танци чехли с перли Alexander Wang, бяла чанта с блестящи камъчета Miu Miu и слънчеви очила Fendi.

f
Снимка: Edna.bg

Секси в черно

Грехота е да имате секси тяло и да не се похвалите с него в летните жеги. С черен дантелен корсет Alexander McQueen, кожени къси панталонки Alexander Wang, гладиаторски сандали Balmain, екстравагантни обици Miu Miu, котешки слънчеви очила Prada и чанта за през рамо Saint Laurent.

f
Снимка: Edna.bg

Спортно гадже

Да се облечеш с тениска, къси панталонки и маратонки може да е много семпло и много ефектно. Въпрос на подбор на дрехите и аксесоарите. За да избягате от скучния стайлинг, изберете закачлива тениска Marni, асиметрични накъсани дънкови панталонки Gucci, сатенена шапка с козирка Acne Studios, кокетна раничка Gucci и маратонки Adidas.

f
Снимка: Edna.bg

Слънчево момиче

Една рокля в нюанс на жълтото през лятото е стайлинг попадение право в десетката. Предлагам сет от дълга жълта рокля Tibi, чанта с надписи и слънчеви очила с логото на Dolce&Gabbana и сандали на платформа Christian Louboutin.

f
Снимка: Edna.bg

апп
Снимка: Edna.bg

апп
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти