Разбраха се: Брад Пит и Анджелина Джоли се развеждат, но в мир (двамата са много по-близки отпреди)

Разбраха се: Брад Пит и Анджелина Джоли се развеждат, но в мир (двамата са много по-близки отпреди)
Снимка: netinfo

Брад Пит и Анджелина Джоли финализират развода си, съобщи Контактюмзик. Двамата обявиха, че са се разделили през септември 2016 г. и след дълъг съдебен спор вече са се споразумели за съвместно попечителство над шестте си деца и по другите условия

„Условията за развода вече са уточнени. Оформят се от двата правни екипа и ще бъдат регистрирани до седмици. Двамата сега са в много по-добри отношения, отколкото преди две години“, каза близък човек от обкръжението им пред „Сън“.

Снимка: netinfo

Двамата са се разбрали за децата, които са на възраст от 16 до 9 години. Най-голям е Мадокс. Пакс е на 14 години, Захара - на 13, Шайло - на 11, а близнаците Вивиен и Нокс - на 11.

Снимка: netinfo

„И двамата решиха, че е много важно за децата да се разберат. Ще си поделят попечителството. Имаше слухове, че разводът се отменя, но това не е така", добави същият източник.

Снимка: netinfo

След раздялата с Анджелина Джоли, Брад Пит тръгна на терапия, "за да стане по-добър човек и баща". Той е признавал след разпадането на брака му, че пиенето е станало проблем. Засега Брад Пит още не излиза много с децата, но би искал да прекарва повече време с тях.

Снимка: netinfo

И двамата вече имат връзки с други хора, пише в. "Дейли мейл". Тя излиза с агент за недвижими имоти, който е по-възрастен от нея. Брад Пит също има "дискретни" връзки от време на време, но не търси нещо постоянно.

Снимка: netinfo

„Той промени живота си след раздялата. Отначало си стоеше потиснат у дома, не излизаше с месеци. Вече започна да излиза и да се среща с близки приятели“, казва негов близък.

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти